Miért lilul be a kipufogódob?
Figyelt kérdés
Sportmotorokon szoktam látni, hogy a krómos dob elkezd belilulni.Ez mitől van?2011. aug. 21. 19:31
11/13 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen kell széthajtani ahhoz,hogy beliluljon...
12/13 anonim válasza:
Igaz, hogy régi a sztori csak látom a sok okost, h én nem vennék ilyen motort meg stb szóval.... A kipufogó mindig elszíneződik általában a folyamatos városi használattól így kevesebb hűtés éri az anyaga is befolyásolja bár vannak olyan anyagból kipufogók, amik nem színeződnek tehát nem kell ahoz "széthajtani" , h ilyen legyen ez ilyen lesz kis mértékben befolyásolja a használata persze azzal felgyorsítod a folyamatot
13/13 anonim válasza:
Igaz én a kipufogó könyökre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!