Wolksvagen bora 1.4 mennyire megbízható autó?
kb 10 éves wolksvagen bora 1.4 fogok való színű venni.
Tapasztalatokat szeretnék kérni a Wolksvagennel kapcsolatban.
Mik a hibái, előnyei? Mennyibe kerül az alkatrész hozzá?
Sajnos fiatalabb változatra nem nagyon futja, de 3 gyerek ülésnek be kéne férnie hátra. Először gondoltunk a Citroën berlingora de a francia kocsikról nem túl sok jót olvastam így akadtam rá a borára ami méreteibe jó lenne.
mivel nő vagyok, műszakilag nem tudok hozzászólni :D
de nekem a hátsó ülés borzasztóan kényelmetlen a bora-ban, fapadosnak nevezném...szerintem 3 gyerekülés nagyon neccesen fér bele, vagy bele se fér...
kb a térdeimet sem tudtam hova tenni, szó szerint nyomorgás benne hátul utazni...
de próbáljátok ki egy kereskedésben :D
Nekünk egy 11 éves 1.4-es Boránk van. Nagyon szeretem. Hátra nem biztos, hogy elfér három gyerekülés, azok elég nagy helyet elvesznek.
Alkatrész elég jó áron van. Nem megy rá ingünk-gatyánk.
Ennél a központi zár vacakol. Nem mindig, de melegben hajlamosabb. Menet közben az azonos oldalon lévő ajtók zárja pattog, a kis nyomóka fel-le ugrál. A férjemet marhára idegesíti, engem nem zavar, csak apró kellemetlenség, idővel meg lesz nézetve. De gyanítom, ez már drágább mulatság lesz.
Köszönöm szépen a válaszod!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!