Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik kocsit vennétek meg?

Melyik kocsit vennétek meg?

Figyelt kérdés

ha megtehetnétek melyik kocsit vennétek meg ezek k9zül?

bmw x6

audi tt

hummer h3

melyiket és miért?

meg ha drogfutár lennél akkor melyiket? :D

tudom hülye kérdés :D

2011. aug. 17. 00:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

„kit érdekel milyen válaszlehetőség volt?”

Mivel az volt a kérdés, ezért gondolom a kérdezőt:

„Melyik kocsit vennétek meg?

ha megtehetnétek melyik kocsit vennétek meg ezek k9zül?”

2011. aug. 17. 22:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Egyiket se! Akármennyi pénzem lenne, nem költenék 8 milliónál többet egy autóra. Ezt értsd úgy, hogy akármennyi.
2011. szept. 20. 22:05
 13/21 anonim ***** válasza:
Ezek közül BMW X6. És miért mindenért. ;) kivéve drogfutárkosához. (Bár ha három közül kellene valamelyikkel hát nem tudom.) De inkább valami sokkal kevésbé szemet szúróval. ;)
2011. szept. 21. 03:30
 14/21 anonim ***** válasza:

"Egyiket se! Akármennyi pénzem lenne, nem költenék 8 milliónál többet egy autóra. Ezt értsd úgy, hogy akármennyi."

Hát te vagy nagyon igénytelen vagy, vagy nem porbáltál ki még egy vagy inkább több 20+ millás autót.

2011. szept. 21. 03:31
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt szerencsém még sajnos Bentley Continental GT-hez, de a sok pénzem lenne azt vennék. Aki bármit vehet az tipikusan ezt veszi, lehet benne ok bőven. Full bőr belső nem műanyag műszerfal és egyéb gagyi mindez egy egyébként is tökéletes autóban.

De a 8 milla az kb. az autó legalja. Az alatt vagy városi csoszogó vagy más félautó vehető csak újonnan.

2011. szept. 21. 03:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Full bőr belső nem műanyag műszerfal és egyéb nem gagyi mindez egy egyébként is tökéletes autóban. * - hogy ne lehessen félre érteni. ;)
2011. szept. 21. 03:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Ha csak ebből a háromból lehet választani, akkor az Audi TT.

Miért? Mert ez áll a legközelebb a kedvenc műfajomhoz, a sportkocsihoz.

Amúgy én Porsche-párti vagyok.

Ha drogfutár lennék, akkor kia szídet vagy suzuki splast vennék.

Miért? Mert abban senki nem nézne drogfutárnak :-)))

2011. szept. 21. 10:47
 18/21 anonim ***** válasza:

Háhá! Kíváncsi lennék a te pénztárcádra, meg hogy neked milyen autód van, ha szerinted 8 milláért városi csoszogót, meg félautót adnak újat.

Ilyenkor jövök rá, hogy mégis milyen gazdag országban élünk.

Igények azok vannak!

2011. szept. 21. 11:07
 19/21 anonim ***** válasza:
Volt már "háromnegyed" autóm hitelre, de a válság elvitte. Most újra egy időre félautóm van. Ezért jól tudom hogy csak fél.
2011. szept. 21. 11:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzáállással nem sajnállak, hogy "elvitte a válság". Milyen az a félautó, amit most használsz? Csak nem egy szutyok, használhatatlan A4-es Audi? (remélem mindenki érzi az iróniát, semmi bajom az Audival)
2011. szept. 21. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!