Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted ok nélkül alakult...

Szerinted ok nélkül alakult ki a Suzukisokról a rossz vélemény?

Figyelt kérdés

A vezetési stílusukra gondolok....

Szerintem nem, mert mindegyik nyomja neki ezerrel, agresszíven és veszélyesen vezetnek.

2011. aug. 9. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Apám Ignist hajt, 150 kilós kopasz motoros, balesete az elmúlt 20 évben 0(megjegyzem teherautó-sofőr), Dinamikusan közlekedik, sosem szolgáltat arra okot, hogy ledudálják. Ehhez képest egy sávváltásnál kigyullad a duda minden autón, úgy nyomják.

Nekem E 124-es Mercedesem van, gyorsulás 0, a mellettem lévők úgy érzik, hogy egy riksában ülnek, rutinom híján valószínűleg többször tartom fel a közlekedést, mint rutinos apám. Ehhez képest rám egyszer sem dudáltak még, elengednek, kikerülnek, átugranak, hagyják magukat elnyomni( annál nagyobb a meglepetés, mikor mindenkit elengedek, előzékeny vagyok velük), stb.

Ezzel arra próbálok rávilágítani, hogy ne azt nézzük, hogy ki milyen autóban ül, hanem hogy az hogyan közlekedik.

2011. aug. 9. 22:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Van két sztereotípia. Az egyik a Trabantból vagy egyéb szoci autóból átült Suzukis papóka, aki a városban töszörög. A másik a Suzukis sztrítracsing hülyegyerek, aki az egy literes háromhengeres Suzukival kettesben padlózva előzi a kocsisort záróvonalnál. Mindkettő fajtából rengeteggel találkoztam. Ezenkívül viszont rengeteg olyan Suzukissal is, akik egyikbe sem tartoztak. Sok hülye autósnak van Suzukija, ez tény. De ugyanígy más típusú autója is lehet egy baromnak. Az öreg bácsik meg hadd menjenek a városban, amíg nem tartanak fel senkit ill. nem mennek szembe az autópályán...
2011. aug. 10. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!