Szerinted ok nélkül alakult ki a Suzukisokról a rossz vélemény?
A vezetési stílusukra gondolok....
Szerintem nem, mert mindegyik nyomja neki ezerrel, agresszíven és veszélyesen vezetnek.
Apám Ignist hajt, 150 kilós kopasz motoros, balesete az elmúlt 20 évben 0(megjegyzem teherautó-sofőr), Dinamikusan közlekedik, sosem szolgáltat arra okot, hogy ledudálják. Ehhez képest egy sávváltásnál kigyullad a duda minden autón, úgy nyomják.
Nekem E 124-es Mercedesem van, gyorsulás 0, a mellettem lévők úgy érzik, hogy egy riksában ülnek, rutinom híján valószínűleg többször tartom fel a közlekedést, mint rutinos apám. Ehhez képest rám egyszer sem dudáltak még, elengednek, kikerülnek, átugranak, hagyják magukat elnyomni( annál nagyobb a meglepetés, mikor mindenkit elengedek, előzékeny vagyok velük), stb.
Ezzel arra próbálok rávilágítani, hogy ne azt nézzük, hogy ki milyen autóban ül, hanem hogy az hogyan közlekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!