MTD 790-es lefullad! Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Szóval, kaptam egy ilyen fűkaszát. Amikor elhoztam kitakarítottam a levegőszűrőt, és vágtam is vele úgy 15 percet, gond nélkül.
Másnap beindítottam (hozzáteszem, hogy nem nyúltam a géphez), és azóta, ha gázt adok neki lefullad. Ráadásul a karbiból fröcsög a benzin, szinte folyik a levegőszűrőből. A gyertya is tocsog a benzinben. Már lövésem sincs, hogy mi lehet a baja! Valakinek ötlet?
2011. aug. 8. 13:30
1/7 anonim válasza:
Lehet, hogy túl sok kaját kap és ezért fullad be.
Ha tudsz, akkor állíts a karbin.
2/7 A kérdező kommentje:
Na igen, ahoz, h állítsak rajtuk kell egy speciális kulcs. Nekem van is, de a csavarokon látni, hogy vmi csavarhúzóval, vagy nem tudom mivel már szétbarmolták. Kérdés, hogy hová kell visszaállítani? :S
2011. aug. 8. 15:57
3/7 anonim válasza:
Ha tudod, hogy melyik a levegő csavarja, akkor azt tekerd arra, hogy több levegőt kapjon, ha nincs ilyen csavar, akkor meg a benzinét kell lentebb vinni, azaz kevesebb benzint kapjon.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem maradt! De, kölcsönkértem ismimtől egy másik karbit, ugyan ilyen, azzal tökéletes!
Membránokat már kicseréltem az eredetibe, de ugyan az!
2011. aug. 10. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!