Mi van, ha egy egyenrangú útkereszteződésbe négy irányból egyszerre érkezik négy jármű?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:31
1/12 anonim válasza:
Akkor elsőnek a jobbra kisívben kanyarodók tudnak menni.
2/12 anonim válasza:
Semmi. A kresz szabályait megtartva továbbmennek. (Kanyarodási szabály, jobbkéz szabály)
3/12 anonim válasza:
ha négyen érkeznek egyszerre akkor mindig az kanyarodik akinek a legkisebb a kanyarodási szöge. vagy közös meg egyezés alapján. én igy tanultam.
4/12 anonim válasza:
A mai kezdő sofőröket ismerve egy négyes karambol:)
5/12 anonim válasza:
kis ívben... és ha mindenki egyenesen menne?!
megegyeznek!
6/12 anonim válasza:
Gondolom, arra vagy kíváncsi, mi van, ha mind a négyen egyenesen szeretnének menni. Ilyenkor csak az udvariasság dönti el, ki indul elsőként.
7/12 anonim válasza:
Természetesen arra vagyok kíváncsi, hogy mi van, ha mindenki egyenesen akar menni, vagy jobbra akar kanyarodni. Hogyan egyezik meg négy ember? Mi van, ha kettő egyszerre indul?
8/12 anonim válasza:
Jobb kéz szabály lép életbe de ebben az esetben a közös udvariasság dönt, majd utána a jobb kéz.
9/12 anonim válasza:
közös megegyezés alapján. (udvariasság) amikor a négyből egy eltűnt akkor meg már a jobb kéz szabály van.
10/12 anonim válasza:
A legagresszívabb folytatja útját, egyébként udvariasság alapján...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!