Hogyan éljem túl a forgalmi vizsgát?
Kedden megyek a 4-ik forgalmi vizsgámra B kat. jogsiért.
Az a baj, hogy rettentően stresszes vagyok, olyannyira hogy egyszerűen nem vagyok ura önmagamnak. Érzem hogy elméletben minden szabályt tudok, csak annyira rágörcsölök, hogy a vizsgán meg elszúrok mindent. Van valami ötletetek hogy hogyan tudnám magam lenyugtatni, és nem stresszelni annyira? Nem szeretném már a negyediket is elrontani, nagyon rossz érzés. Egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam olyankor, aki csak viszi a rengeteg pénzt a semmiért.
Előre is köszi.
Ne haragudj, hogy ezt kell mondanom, de neked még nem való az autóvezetés. Mi lesz ha besresszelsz egy közlekedési szituációban ? A gyalogos temetésén elmondod, hogy bocsánat stresszeltem és túl sok volt a pedál ?
Ha beülsz egy közel másfél tonnás járműbe, és nem tudod uralni azt, - akár 40 km/h sebességnél - veszélyezteted a veled együtt közlekedőket. Nem szeretnék veled találkozni az úton. Vegyél még tanórákat !
nyugodj meg nem lesz semmi baj mindent tudsz.
sok sikert drukkolok!
ha én megtévesztő irányjelzést tettem az oktatóm azt mondta gondoljak bele milyen a mögöttem jövőnek....a táblákra meg kitalálta,hogy amikor megyek autóval minden táblát mondanom kell amit látok.Ez persze akkor van ha kicsi a forgalom.
szal csak nyugi mert az idegeskedés blokkolja az agyad egy részét az meg para egy vizsgán:Dsok sikert!!
Nekem az vizsgabiztos (!) mikor latta, hogy ideges vagyok elindulaskor azt kerdezte, hogy mit csinaltam az ejjel? Mondtam, hogy aludtam, hogy ma reggel koran, kipihenten tudjak jonni vizsgazni. Azt mondta, hogy ez a baj! Szerinte bulizni kellett volna es most faradtan (esetleg masnaposan) osztonosen, stresszeles nelkul tudnek beulni a volan moge. Ettol persze meg figyelni kell nagyon (mint mindig!) vezetes kozben, csak nincs akkora stressz es idegeskedes.
Szerintem jo otlet... :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!