Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régebbi Audi 80 vagy újabb...

Régebbi Audi 80 vagy újabb Suzuki Swift?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 00:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Hát nem tudom...

Biztos a mienkkel van a baj, de 1.4 motorral 9 litert eszik, ami vicc kategória, cserébe csak akkor megy ha keményen tolod az arcát. A felfüggesztése kemény és kényelmetlen, a fékjeinek két állása van, a nem fog és a satuzik, a váltója meg egy förtelem. Motorikusan valóban megbízhatónak tűnik, viszont minden fiszf@sz elromlott már nekünk rajta.

És nem azért megy márkaszervízbe, mert leírható az adóból, hanem mert bukod a garanciát rá ha nem ott szervízelteted. Ennyi a nagy titok....

Én még mindig tartom, hogy inkább évente 3x kelljen ezt-azt rendbetenni egy 80-as Audin, minthogy azzal a rommal, amit "mi autónknak" hívnak kelljen járni sajátként.

Azt meg hagyjuk, hogy a szuzki nem romlik el. Apám autóalkatrész-kereskedő. Igazi, hogy arányaiban nagyon sok szuzuki van itthon, de arányaiban is baromi sok alkatrészt ad el hozzá és nem csak kopót... Azt nyilván valamibe be is szerelik.

2011. aug. 3. 21:43
 12/15 anonim ***** válasza:

21:43 "a fékjeinek két állása van, a nem fog és a satuzik"

:DDdd

Én is pont így jártam,amikor az ócska malacorrú passatomból átültem a Swift-be...majdnem kifejeltem a szélvédőt,mert normális fék van rajta...

Nem szégyen beismerni,hogy "botlábad" van!

A 9 literes fogyasztás pedig mese,mint ahogy a 2007-es,1.4-es Swift is! Ugyanis ilyen nincs. Ennyit a hozzáértésedről...

Mindegy,egy elvakult Suzuki-utálót úgysem lehet meggyőzni,nem is ez a célom.

Csak kíváncsi voltam,hogy milyen érveitek vannak.

Amit eddíg láttam,az nevetséges már ne is haragudj.

2011. aug. 4. 09:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Érdekes, a 2004-ös 530D-s BMW valahogy nem satuzik, mert abban TÉNYLEG JÓ fék van. Pedig amíg jól ment az üzlet 3 évig azzal jártam. Sajnos már nem engedhetem meg se én se a cég magának.

A 9L meg 9L. Hárman használjuk városban, mindenkinek ennyi. Biztos mindhármunknak fa lábunk van. Biztos. Hiszed, nem hiszed ez van. Neked biztos termeli a benzint a gép, olyan finoman nyomod.

2011. aug. 4. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Egy sokak által szétgyilkolt cégesautó nem a legjobb viszonyítási alap...

A Magyar csak arra vigyáz,ami a sajátja.

De mint látod,egy Swiftet még hárman sem vagytok képesek meggyilkolni! :D

2011. aug. 4. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó hogy nem egy Suzukit hasonlítunk egy BMW-hez. Próbálj legalább a kategóriájában összehasonlítani bármivel. Még a törés tesztje is rosszabb mint a Hummer H1-esnek.... Ez kb. olyan mint ha téged hasonlítanánk össze értelmes emberrel!
2011. aug. 7. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!