Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell felülni pontosan...

Hogy kell felülni pontosan egy motorra?

Figyelt kérdés
Ez hülye kéréd ,de mindenhol annyit írnak,hogy akkor üljek rá ha a vezető intett,hogy jöhetek na ,de hogy jövök ,hogy ne rántsam el motorostól.A lábam elöl hátul ,mint a biciklin vagy hogy? :D
2011. aug. 2. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Milyen vezető int neked? :)

Ha tanfolyamon vagy, akkor úgyis van ott más. Megnézed mit csinálnak, aztán leutánzod őket.

Én úgy szoktam felülni a mocira, hogy mellé állok (kb. mint a bringa mellé), megfogom a kormányt, behúzom az első féket (jobb oldali kar), aztán a jobb lábamat átvetem a nyereg felett és már fent is vagyok.

2011. aug. 2. 20:48
 2/12 A kérdező kommentje:

bocs ,elfelejtettem odaírni,hogy mint utas ,hogy kell felszállni a vezető mögé :D:D:D:D

Az a gond ,hogy van ott egy doboz is,amitől nehezebb

2011. aug. 2. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Erre az igazán pontos választ csak és kizárólag a saját motoros embered tudja megadni.Miért nem őt kérdezed?Hiába írom én itt le Neked hogy én hogy szeretem,ha neki máshogy praktikusabb,mert más a testalkata,jármű konstrukciója...stb. Ízlések és pofonok,szerintem kérdezd meg bátran,én semmiképpen sem röhögnélek ki ezért hisz az a közös célunk, hogy biztonságosan utazzunk majd.
2011. aug. 2. 21:08
 4/12 A kérdező kommentje:
na de mégis ,akkor írd le lécci,hogy te hogy szereted :P
2011. aug. 2. 21:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha van lábtartó, akkor felteszed rá a lábad, és a másikat átemeled a túloldalra. Ha nincs lábtartó, akkor ugyanígy, leszámítva, hogy nem teszed fel rá az egyik lábad, hanem a földön marad.
2011. aug. 2. 22:01
 6/12 A kérdező kommentje:
van lábtartó :() na de arra vagyok kiváncsi,hogy hol tegyem át a lábam,magam alá behúzva :D vagy mint a biciklin nyújtott lábbal hátul.Na ezért nem kérdezem meg az illetőt,mert elég fura egy kérdés :D
2011. aug. 3. 17:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért lenne fura kérdés? Ha a vezető tudja, hogy ott az a doboz és attól tényleg nehéz felszállni, akkor el fogja magyarázni.
2011. aug. 4. 21:11
 8/12 A kérdező kommentje:

neki pofon egyszerű,de nekem :( neeem :'(

attól félek elakad a lábam benne és átesek túloldalra,vagy elrántom öt,fúúú de utálom,minek az oda

2011. aug. 4. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy rántod el. A motor legalább háromszor nehezebb mint te vagy, ha azt meg tudja tartani, akkor te sem borítod fel.

Egyébként nem olyan nagy valami, hiába vagy betojva, csak a tűsarkúval ne szúrd ki az ülést.

2011. aug. 4. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb, ha a bal lábaddal felállsz a lábtartóra, megfogod az előtted ülőt, és a jobb lábad átemeled a doboz felett.

Vannak más módszerek is, pl. a földön állva kishíjján spárgátcsinállva a jobb lábad valahogy megpróbálod áttpasszírozni az ülés felett, és fent is vagy. az előbbi egyszerűbb.

2011. aug. 5. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!