olyat keresek ami sportos, gyors, szép, el lehet vele menni családdal valahova, sok paci és tuningolni is lehessen. max 5 milkáért de nem baj ha sokkal olcsóbb :)
Bár ha nekem személyesen kéne olyat választanom ami mindezeket tudja akkor a 407 SW RC Line-ra mennék rá, ezt csak Németországban forgalmazták, már gyárilag tuningolt és a limitálások kivételével valamint további apró kis pöckölgetésekkel a vége olyan 300 lóerő körül lehet. Ilyenre gondolok: [link]
2011. aug. 1. 23:21
12/22 A kérdező kommentje:
RX-8 lenne a tuti csak nem fér el benne a család. :(
többi valahogy nem az én ízlésem :)
2011. aug. 1. 23:25
13/22 anonim válasza:
Ezek közül egyik se?
2011. aug. 1. 23:34
14/22 anonim válasza:
Bár abban igazad van h az RX8 nem családi autó
2011. aug. 1. 23:35
15/22 anonim válasza:
Most jött ki nem rég egy új opel biztos vagyok benne h rögtön megtettszene neked!Aszem az opel insignia de nem biztos.
2011. aug. 1. 23:36
16/22 anonim válasza:
Nah írd be google képekbe h opel insignia szerintem ez az az autó amit te keresel:)
2011. aug. 1. 23:39
17/22 anonim válasza:
A Lancero evo-k nem igazán családi autók, inkább utcai sportautók, de semmiképpen nem felhasználóbarátok. Kemény a kuplungjuk, sokat esznek, hangosak, a sportos, kemény futómű miatt kényelmetlenek a magyar utakon.
2011. aug. 1. 23:42
18/22 anonim válasza:
Kezdd körvonalazódni mit szeretnél de még mindig nem teljesen tiszta. Ezekhez mit szólsz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!