Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak? Régebbi mercedes?

Első autónak? Régebbi mercedes?

Figyelt kérdés

én ilyenre gondoltam kb ebbe az ár kategóriába. [link]

vagy még olcsóbban valyon érdemes megvenni? vannak autó szerelő ismerőseim. mert azt hallotam hogy ezekkel a régebbi mercikkel nincs sok gond csak a rohadás. bár azt nem nevezném kis gondnak.

2011. aug. 1. 21:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
sztem nem az én nevemre vennénk mert apámnak márt nagyon sok kedvezménye van. de akkor megéri egy ilyen merci?
2011. aug. 2. 12:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Fasza gépek ezek a régi mercik, örökösek. És ha ekég régi nem is drága rá biztosítás mert veterán vagy yungtimer stb
2011. aug. 2. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Azt mondják, hogy 1 millió alatt problémamentes Mercedes-Benzt nem lehet vásárolni. Ennek a kocsinak négy neuralgikus pontja lehet:

1. turbó

2. automata váltó

3. dízeladagoló

4. rozsda

Ezeket kell szakemberrel megvizsgáltatni a vásárlás előtt. Mindenesetre az biztos, hogy egy 20 éves Mercedesnek LESZ olyan baja, amire sürgősen rá kell költeni 200 ezer forintot. A vásárlásnál mindenképpen így kell kalkulálni.

2011. aug. 2. 19:55
 14/20 A kérdező kommentje:
és a 190-es ből mindegyik turbós? mert a saab-al is az a baj hogy turbós és most kezd rosszalkodni benne a turbo és egy bontott turbó 85.00 FT. bele.
2011. aug. 2. 20:10
 15/20 anonim ***** válasza:

Hiába van apád a Saab-al A10-ben ha egy másik kocsit is vesz a nevére az már A0-ról indul. TÉny hogy olcsóbb lenne mint a te neveden.

Nekem egy 1,6-os kocsi van a nevemen és arra 9720 egy negyed év A1-ben 22 évesen.

Első voltam.

2011. aug. 2. 21:27
 16/20 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm a választ. nem tudom most néztem régebbi galantot is arra azt mondják jó kocsi de nem tudom tetszik nekem. csak hogy öreg az is bár japán úgyhogy lehet olcsóbb rá az alkatrész.
2011. aug. 2. 21:32
 17/20 anonim ***** válasza:

20:10

Nem, tulajdonképpen a 190-esnek ez az egyetlen turbós motorja volt. A sima 190D egy igazi tetű, viszont elpusztíthatatlan. Rendes menetteljesítményeket a 190D 2.5-től tudsz várni, az ugyanez a motor, csak turbó nélkül. Vagy vegyél benzinest.

Ebben a korban már eltűnnek a megbízhatóságbeli különbségek. Az ilyen korú autók Magyarországon mind szarul vannak karbantartva. Ha 3-400k körül akarsz autót venni, így is, úgy is bele kell töltened még két kilót legalább, hogy nyugodtan aludhass. Illetve piszok mázlid van, ha találsz vidéki nagypapaautót. A Mercedes-szel talán azért jársz jobban, mert arra legalább nüansznyi esély van, hogy 5-10 év múlva is el lehet adni. A Mitsubishinél ez azért kétséges.

2011. aug. 2. 23:31
 18/20 anonim ***** válasza:
A mercedes viszont autó marad évek mulva is. Benzinest nem vennék, ha nem akarom az összes pénzemet üzemanyagra költeni. 124essel jobban kijönnél, csak azokat is általába ciányok szétlakják vagy szétgyepálják...
2011. aug. 3. 11:21
 19/20 A kérdező kommentje:
ja ez az én is akiknek mondtam hogy jó ez az autó azt mondták hogy jó csak a cigányok veszik inkább.
2011. aug. 3. 11:38
 20/20 anonim ***** válasza:

SZVSZ az a kör, aki ezeket régebben vette, már átszokott a pápaszemesekre. Azokból most kezd dömping lenni, ahogy szépen kiöregednek a taxikorból. Az eltiport 124-esek jó része pedig már Albániában és a Közel-Keleten szolgál.

Butaság, hogy a benzinesre a gatyád is ráfizeted. Ebben az autóban 2,5-ös volt a legnagyobb motor, és még az sem eszik sokat. Egyébként pedig amit megspórolsz a fogyasztáson, kifizeted majd a szervizben, amikor dízeladagolót kell cserélni, elvégre az többszöröse egy karburátor árának. Márpedig egy 20 éves autónál esélyes, hogy előfordul ilyen hiba.

2011. aug. 3. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!