Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak? Régebbi mercedes?

Első autónak? Régebbi mercedes?

Figyelt kérdés

én ilyenre gondoltam kb ebbe az ár kategóriába. [link]

vagy még olcsóbban valyon érdemes megvenni? vannak autó szerelő ismerőseim. mert azt hallotam hogy ezekkel a régebbi mercikkel nincs sok gond csak a rohadás. bár azt nem nevezném kis gondnak.

2011. aug. 1. 21:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Ez egy igényes hírdetés :D Miért nem elég csak kihúzni a rendszámot miért kell még ráírni hogy merci :D

Kérdésre is válaszolva: Nem hiszem hogy kezdő autónak egy ilyen batár merci kellene. Automata váltóval főleg nem venném meg.

2011. aug. 1. 21:43
 2/20 anonim ***** válasza:
Régebbi dízel Mercit bármikor bármilyen mennyiségbe bevállalnák. De inkább 5-ös kézi váltóval.
2011. aug. 1. 21:46
 3/20 A kérdező kommentje:
Igaz automata nekem se kell azt nem figyeltem.az hogy ilyen nagy autó nem Baj mert most Saab 9-5-el járok az se kis autó csak a családé azért kéne saját.akkor ilyen merci megéri ilyen árkategóriában?
2011. aug. 1. 21:52
 4/20 anonim ***** válasza:

Érdekes én pedig csakautomata váltóst vennék, mint mindenki más aki több fél évig vezetett olyant.

A kézi váltó nekem már olyan mint ha karjelzéssel kellene indexelni például.

2011. aug. 1. 22:02
 5/20 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell automata az még többet is fogyaszt. De arra a kérdésemre még senki nem. Válaszolt hogy ilyen árba megéri-e
2011. aug. 1. 22:12
 6/20 anonim ***** válasza:
Ha nem lelakott, megéri. Bár automatát tényleg nem jó, sok 4 sebességes, sokat esznek.
2011. aug. 1. 22:13
 7/20 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszokat azért még ha tud valaki nyugodtan írhat. főleg tapasztalatokra vagyok kíváncsi alkatrészek mannyire ritkák/drágák? stb.
2011. aug. 1. 23:07
 8/20 anonim ***** válasza:

Ez az autó már azért ilyen olcsó, mert:

1. öreg,

2. nagy cm3-es,

erre a gatyád is ráfizeted.

De nem értem minek neked ilyen öreg sz*r, ha van f*sza Saab-od? Mégha családi-közös is.

2011. aug. 1. 23:16
 9/20 A kérdező kommentje:
azért mert nem túl jó hogy egyszer én vezetem egyszer apám ülést tükrüket folyton állítgatni. meg azért is jó lenne mert akkor apám bármikor elvihetné és én is tudnék kocsival menni ide-oda. amugy miért is menne rá a gatyám sok a gond vele? a nagy köbcenti miért baj sztem 2.0 az nem nagy. még a 2.3 se dízelből.
2011. aug. 1. 23:20
 10/20 anonim ***** válasza:

Gondolom a biztosításra gondolt az előző.

Nekem 2 hónapos jogsival, apu mercije van a nevemen mint üzembentartó, forgalmiban is én vagyok, 97-s C-s merci, 2500cm Turbodiesel, 110kw 150le. Egy évre 98.000, negyedévente 20on akármennyi. Annyira nem drága Ahhoz képest hogy A0 és új jogsim van.

2011. aug. 2. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!