Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segítsen valaki! Folyton...

Segítsen valaki! Folyton megszivat a BMW-m és éppen qrvára nincs közelben szervíz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

BMW M3ról van szó. gyanítom a motorba kéne olajat cserélni de épp vidéken vagyok környéken nincs szervíz. ráadom a gyújtást, a fordulatszámmérő 7-ezres fordulatnál van pirosba.ez jó. de! Beteszem sebességbe és 4!-ezres fordulatnál lesz pirosba. De nem is megy magasabb fordulatra a motor.

Érdekes lesz így a haladás. Valami ötlet?

(vidéken vagyok elméletileg ráérek de hát jó lenne..)

2011. aug. 1. 14:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na megszólalt egy kisebbségi komplexussal küzdő szuzukis,aki most élvez el hogy elromlik a német autó is. Te barom! Minden el tud romlani. Egy német autó is elromolhat, de ettől még az nem szar!
2011. aug. 1. 19:18
 12/17 NoodIy válasza:

"ráadom a gyújtást, a fordulatszámmérő 7-ezres fordulatnál van pirosba.ez jó. de! Beteszem sebességbe és 4!-ezres fordulatnál lesz pirosba"

ez a piros. :)

2011. aug. 1. 19:22
 13/17 A kérdező kommentje:
oké! rendben vagyunk :)
2011. aug. 1. 19:24
 14/17 NoodIy válasza:
Amúgy valószínűleg Limp mode miatt csinálja, go szervíz, hacsak nincs valami bmw zseni a közelbe aki ki tudja olvasni a hibát, elhárítani, majd törölni a computer-ből
2011. aug. 1. 19:38
 15/17 anonim ***** válasza:

"Na megszólalt egy kisebbségi komplexussal küzdő szuzukis,aki most élvez el hogy elromlik a német autó is. Te barom! Minden el tud romlani. Egy német autó is elromolhat, de ettől még az nem szar!"

Bocsánatot kérek, nem vagyok kisebbségi komplexussal rendelkező egyén, se suzukis. :) Észrevételeim szerint, itt, a gyakori kérdések weboldalon, túlsztárolják a német autókat, főleg, a BMW, Mercedes, AUDI márkákat. Inkább itt az a helyzet, hogy itt a 12 évesek ajánlgatják a német konstrukciókat, és fikázzák le a többi autógyár terméket. Érdekes, hogy ennyire felkaptad a vizet, netalántán te is az említett márkák, hibáktól hemzsegő típusának boldogtalan tulajdonosa lennél?! :) Én csak mosolygok rajtad, úgy látom, nem értetted azt az iróniát, amit a kérdező egyből észrevett. :) Tipikus nagyképű prémium autótulajdonos lehetsz.

u. i.:

A vessz után illik szóközt is nyomni, gondolom pirossal aláhúzta a böngésződ, de nem tudtad miért. Ja igen, hogy kinek mi a szar, az nagyon relatív, ne felejtsd el.

2011. aug. 1. 21:39
 16/17 anonim ***** válasza:
A piros mezőre utalt az előző, de az elején én sem értettem, hogy a piros mező hogy változhat, amikor az fix! De a videó láttán nekem is elkerekedett a szemem.
2011. aug. 1. 23:53
 17/17 A kérdező kommentje:

Hibaüzenet: "Engine Malfunction! Reduced power"

vagyis motormeghibásodás. Go szervíz :) köszönöm mindenki segítségét!

2011. aug. 2. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!