Bukósisakba milyen méretet válasszak?
Szeretnék a netről igen jó áron venni vadi új Caberg sisakot, de sajnos nincs lehetőségem boltba felpróbálni, így maradt a méregetés.
54,5 centit mértem úgy hogy még nem szorítottam a fejemre, csak lazán rátettem, de így pont két méret között vagyok (Xs - 53-54 vagy S - 55-56)
Melyiket lenne célszerűbb rendelni? Az S-esre gondoltam, ahhoz mégiscsak közelebb van, de félek, hogy lötyögni fog.
Ti mit gondoltok?
Ezt szerettem volna én is, de sajnos nincs lehetőségem. reggeltől estig dolgozom, hétvégén a család foglal le, kis városban pedig nincs ilyen bolt.
A környéken ahol van, az meg bezár mire odaérnék...
Volt már két sisakom, egy Nolan, egy Caberg, és az XS-es mindkettőben már kicsi volt, meg össze is törtek balesetben.
Most Nitro van ideiglenesen, S-es, és az tökéletes (még ha maga a sisak borzalom is), illetve egy ismerősömnél próbáltam egy Nolant, ami nekem volt, csak eggyel nagyobba és az is jó volt.
Ezért gondolom, hogy az S-es lenne megfelelő. (Még ha 3 különböző márkáról is van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!