Jók a magyar rendőrautók?
Ja és ha utánom jönnek, akkor, hogy álítanka meg?
Neki mennek a kocsimnak vagy kilövik a kereketet?
Ha nincs kedved megállni, szerintem ez gondoskodik róla:
A rendőrautók jók, ámbár némelyik sofőr....:D
Szakszerűen, biztonságosan pl. nem tudnak benne gyanúsítottat szállítani.
Tudtommal a mai napig sem léphetik túl a megengedett max sebességet. ( Ha a jogszabályt valaki belinkelné, a van... ) Akkor vissza vonom.
Minek kergessenek amikor más módszerekkel is megállíthatnak, előállíthatnak. ( lásd fentebb ) A megállás nem kedv kérdése.
A szakszerű leszorítást még nem oktatják, a kocsik nem alkalmasak erre. Mechanikailag gyengék, könnyűek.
Lövöldözni nem nagyon szeretnének szerintem. Nem bíznak a lövés tudásukban.
Kombi: nehezebb fordulni a magas hátsó súlypont miatt. Ennyi pénzér ezt lehetett kapni. Aki rendelte nem foglalkozik a felhasználási körülményekkel.
Ami pozitív: Kutyás rendőröknek jó. Esetleg helyszínelőknek.
Hát autópályán elég kis esélyed van meglógni pest környékén, mivel ha jól tudom ott szolgál az Audi TT.
Valóban, a leszorítást és a kipördítést ezekkel az autókkal nem lehet megcsinálni. Az amerikaiaknál pl a kipördítés bevett módszer, de nézd meg az autójukat is.
Magyarországon általában azt csinálják ha üldözés van hogy beszólnak rádión milyen autót üldöznek (szín, márka, típus, rendszám) és folyamatosan közlik hogy melyik úton melyik irányba halad. Utána megpróbálják összehangoltan körbefogják az autót, illetve elállják az útját útzárakkal, esetleg kidobják elég a szöges szőnyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!