Mi a különbség egy rendőrségi és egy sima Focus között?
14:17
Énsem mondhattam volna szebben:)
:D
Annyi különbség van azt hiszem, hogy a rendőrségi Focusok nagyobb akkukkal vannak szerelve.
14:17 és 14:51 Ha legközelebb valami bajotok lesz, a bűnöző barátaidnak szóljatok és ne rendőrnek!!!
Egyébként a motor széria, semmi extra. Az akksin kívül: nincs gyári rádió, az üléshuzat a deréknál műbör ( a bilincs és egyéb felszerelés nehezebben szakítja el.
A Ladák is jobbak voltak mint ezek a fostalicskák. Ennyi baj nem volt egyik szériával sem. Szerintem...
Nem értem, hogy mért kell lepontozni 14:17-es válaszadót.
Talán azért mert sok igazság van a kommentjében?! Sorra derülnek ki a korrupt rendőrök ugyei sok pedig sose fog kiderülni mert ök mindent megtehetnek.Minden kis szabályszegöt gyilkos bűnözöként kezelnek, ugy beszélnek az emberrel mint a kutyákkal.Ezek után pedig még valaki védi öket? háááát akkor közzéjük való.
(akinek nem inge....)
15:20 lehet többet is érünk, mint veletek :)
de hülyékkel nem vitatkozom, be is fejeztem.
sajnos ez magyarország!
Ha pl. most jönne 2rendőr és igazoltatna,te pedig visszaszólnál nekik,esetleg meg is ütnének,nem tudnál semmit csinálni mert a másik rendőr meg a harmadik váltig állítja hogy semmi sem történt!
ismerősöm unokatesóját füvezés vádjával vitték be,kicsit megpofozták,megütötték de hiába mondta el az itteni rendőrségen hisz félt attól hogy a másik rendőrök (akik még ott se voltak azok is) állítanák hogy semmi sem történt és "jogtalan ítélkezésért kapna bűntetést"!
Na meg egyszer olyan is történt: munkahelyre bejött 1 rendőr , keresett valakit,a másik ember meg hülyéskedett csak(jajj rendőrbácsi ne vigyen be),az meg elkezdte ott osztani hogy: és ha most bevinnélek? rádvarnák ezt meg azt(hatósági személy elleni erőszakoskodás..) aztán bevinnélek 72órára... A NAGYKÉPŰSÉG AZ MEGY!!!!
Szép egy ország lett,főleg ezekkel a csicskaruhásokkal vagyunk megáldva!
Főleg a mostani fiatal rendőrök NAGYON NAGY KÉPŰEK LETTEK!!! "Mindent megtehetnek" nekik semmi se számít... behajtani tilos tábla?? mennyünk be , úgyse szólnak érte"!!
Az összes ilyen csicskaruhás police-nak golyót a fejébe vagy akasztani kéne...
Bocsánat az off-ért (amúgy hallottam olyat is hogy a rendőrségi focus motorja valamivel erősebb mint az alap hétköznapi focus-é)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!