Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes megvenni immobiliser...

Érdemes megvenni immobiliser és bármiféle védelem nélküli autót?! (Opel Astra F)

Figyelt kérdés

Nem működik benne az immobiliser. A hozzáértőktől kérdezném: mennyit számít, ha el akarják lopni egy riasztó vagy az immob. megléte? Ezek megléte csak megnyugtatja a tulajt vagy tényleg számít, ha vannak az autóban?

Opel Astra F-et egyébként mennyire lopják?

2011. júl. 29. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

13:12 "ez a rejtett kapcsoló milyen szakembereknél építtethető be és kb. milyen költségvonzata van?"

Bármilyen villamos szaki megcsinálja neked,egy kis kapcsoló durván 500 ft,a többi csak azon múlik,hogy mennyire kampósorrú a szerelő...:D

2011. júl. 29. 13:39
 12/16 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom viszonylag kevés ember van Magyarországon aki képes ellopni egy autót.(lehet rosszul gondolom) De mégha sok is van mennyi az esélye, hogy egy ilyen ember helyileg pont ott tartózkodik ahol én és a rengeteg autó közül pont az enyémre fáj a foga és ténylegesen el is tudná azt lopni?? (körülmények, feltételek)
2011. júl. 29. 17:36
 13/16 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__196..

00:55

Ha semmit nem használsz, mondjuk egy sima opel astra f-et kb fél perc alatt elkötnek. "

"

2011. júl. 29. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:

17:36 "mennyi az esélye, hogy egy ilyen ember helyileg pont ott tartózkodik ahol én és a rengeteg autó közül pont az enyémre fáj a foga"....

Na ez a tipikus "velem ilyen nemtörténhet"-felfogás...

De még mennyire hogy történhet!

És a leg váratlanabb pillanatban...

2011. júl. 29. 19:11
 15/16 A kérdező kommentje:

Szerintetek hol lopják jobban a "régi" autókat, a fővárosban vagy vidéken?

Egyébként köszi a válaszaitokat, sokat segítettetek!

2011. júl. 29. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a főváros környékén aktivabbak a tolvajok. Nekem is át kéne nézetnem az enyémet mert immo elvileg van benne, de gyakorlatilag fogalmam sincs aktiv-e vagy hogyan is kell használni.
2011. júl. 30. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!