Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 7 személyes autókkal kapcsolat...

7 személyes autókkal kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?

Figyelt kérdés
Pozitív-negatív tapasztalatokat egyaránt várnék, ha lehet, minél pontosabb típus, modell, évjárat, üzemanyag, fogyasztás,... megjelöléssel. Köszönöm!
2011. júl. 28. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
leginkább a mazdát ajánlom, esetleg a toyotát, amiket fölöttebb linkeltek, a többit nem igazán, és egy árban is vannak, ha jól láttam, a mazda mindenképp az egyik legjobb, a toyota szintúgy, a többi kevésbé
2011. júl. 31. 13:11
 12/14 A kérdező kommentje:
A mazda nekem is nagyon tetszik, az 5 is és az MPV is...
2011. júl. 31. 15:08
 13/14 anonim ***** válasza:

nekem is a mazda a favorit, leginkább a 6-os

de amit följebb írtam, azt nem a kocsi "szépségére" írtam, hanem használhatóságra, és megbízhatóságra

mazda az egyik legjobb, vagy a legjobb de azért a toyota sem rossz, de szerintem szarul néz ki

2011. júl. 31. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Mitsubishi Space Wagon 2000 GLXi

Évjárat: 1995

Benzines, 100-on 8-10 liter között fogyaszt.

Egy éve van nálunk, használtan vettük, azóta semmi baja nincs, és előtte sem volt. Igaz az előző tulaj csak hétvégi kirándulásra használta, egyébként garázsban állt.

Mi teljesen meg vagyunk vele elégedve. Egyetlen baja (ami szerintem sok 7 személyes autóval is), hogy ha teljes létszámmal utazunk, akkor kicsi a csomagtér. Most voltunk vele egy egy hetes nyaraláson, és végül is minden befért de úgy, hogy már az ülés alá pakoltunk, meg ahol hely volt.

2011. júl. 31. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!