Mennyit fogyaszt városban egy Matiz és egy Ford KA, esetleg Fiesta?
Valójában a lábadtól függ leginkább de 6-7 alatt nem áll szóba Veled városban egy "kisfogyasztású" sem.
Sőt.
Ha padlózod bizony-bizony egy 800 cm3-s is brhörpöli a 10 litert százon ...
GÁZ !
:P
KA-m van..
nekem 5-6 körül szokott... pedig van hogy neki nyomom elég szépen... de persze tőled is függ... én is még béna vagyok... fél éves a jogsim... :D
Ford KA-m volt.Olyan szépen bezabálta "lábujjhegyen"a 11 litert városban,hogy öröm volt nézni!
Örültem is,hogy elvitte egy balek..:D
A 2008-as Fiestám 5,8-at fogyaszt városban...
Nagy ritkán lemegy 5,7-re, de szinte kivétel nélkül 5,8 szokott lenni.:)
Matizom van II-es tipus. Full városi használatom még nem volt mivel vidéken lakom igy a vegyest tudom mondani kb 5,5-6,5 lityó. Klimával együtt ennyi. Sajnos annyira nem kevés, amennyivel kisebb és gyengébb egy másik autónál. Én csak a fogyasztás miatt vettem ilyet, de sajnos nem töltötte be a kivánt várakozást.
De az I-es (régebbi) Matizt ismerőseim kihozták a 4-5 liter körül. Az kevesebbet eszik mint a II-es ez bizonyitott.
Na jó azt hozzátenném, hogy az én 4-5 literes fogyasztás-elvárásom elég irreális elvárás volt sokak szerint.
5-6 litert általában megesznek még a kisautók is városban, ahhoz képest abszolút jó a Matizka fogyasztása meg azért hajtottam rendesen, és ment a klima is...
Lábfüggő bizony sokban a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!