Mi a neve ennek a feltehetően (amerikai) kocsinak?
Figyelt kérdés
A TV-ben is láttam már, és Interneten videok-on is: Tipikus Amerikai kocsi, olyan hogy igy "ugrál" nem tudom másképp kifejezni így lebeg le-föl.
Niztos ti is láttatok már olyat a néger-rapperek szoktak benne szórakozni...
2009. ápr. 6. 17:26
1/9 A kérdező kommentje:
Bocs elírtam: biztos*
2009. ápr. 6. 17:28
2/9 anonim válasza:
Ez nem típusfüggő, van benne ilyen kompresszor vagy valamiféle légszelep, és azzal ugráltatják az autót :)
4/9 anonim válasza:
Ja, a Bëlga szerint ló rájder, angolosan meg low rider.
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
Amúgy hol is lehet "venni-kapni"
ilyen kocsikat?
2009. ápr. 6. 18:40
6/9 anonim válasza:
Utólag alakítják ki így a futóművet. Tuning boltokban érdeklődj.
7/9 anonim válasza:
a négerek csak utánozzák inkább a latin bandák kedvelt autotuningolása a legkedveltebb kocsi a chevrolet impala abbol is a 1962-68-ig gyártott darabok de mivel ezek a példányok elég horror árban vannak sokan áttértek az egyéb nagyvasakra.nekem is nagy kedvenceim!
8/9 anonim válasza:
80-as évekbeli Chevroletek is jók, pesze Impala a király :D
9/9 anonim válasza:
egyébként inkább hidraulika van benne, mint kompresszor v. légszelep, mert a komp-légsz. az az AirRide ami az audi allrodban is van, az nem ugráltatja, csak lassan felemeli, vagy leengedi, az Audi Allroad például 4 fokozatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!