Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó ajtó becsapódás gátló,...

Autó ajtó becsapódás gátló, létezik ilyesmi?

Figyelt kérdés
A sógorom nagyon ideges lesz, ha valaki becsapja a kocsija ajtaját és szeretnék kedveskedni valamivel neki a születésnapjára. Szóval valami olyasmi kéne, ami tompítja az ajtó becsapódását. Ismer valaki valami ilyesmit?
2011. júl. 27. 11:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem a károsodástól féltem a kocsit hanem a fülemet a hanghatástól

am van olyan kocsi h dög nehéz az ajtó és jól neki kell feküdni nem azért mert szar a zár leszereltem az ajtót és akkoris dög nehéz volt 1 szviftet lehet belőle gyártani :)

utánna beültem 1 régi szviftbe és úgy bebasztam az ajtót h nekem fájt :D

2012. aug. 15. 11:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Az ajtóbecsapás fő oka a régi típusú autók ajtaja, amit egyrészt jól be kell csapni, másrészt kallantyús a zár, így ha benyomod a kallantyút és nem csapod be elsőre, akkor féligzárt állapotban lesz, tehát veheted elő a kulcsot, hogy kinyisd, aztán vissza és becsapni újra úgy, hogy be is csukódjon az autó ajtaja..
2013. máj. 16. 12:13
 13/13 Ramirey válasza:
Na ekkora baromságot sem olvastam még hogy nem lessz baja az ajtónak a csapkodástól. Már hogyne lenne a zsanérok sem arra lettek kitalálva ahogy a zárszerkezet sem arról nem is beszélve hogy mivel tekergeti az övet amit nem tud visszatekerni a szerkezet az is utban van és arra b@ssza rá az ajtót ott már fényezés is sérül ha finoman csukná akkor észrevenné hogy valami nem ok. Taxi sofőr vagyok ezért érdekelt a téma ha esetleg találtál valamit jelezhetnéd nem is tudom hol tanítják az embereknek hogy hogyan kell izomból úgy beqrni az ajtót hogy majd leszakad a kárpit. Az sajna nem megoldás hogy ha becsapja megcsapom mert akkor arra menne el a fél napom hogy ütöm az utast.
2016. jún. 28. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!