Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja van a simsonnak és...

Mi baja van a simsonnak és mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Egyik nap épp berúgnám a simsomnt(s51) és a berúgókar lent maradt, de úgy hogy fel sem tudom húzni, vhogy beragadt. Ilyenkor mit csinájak vele és mi a baja? Nem kérnék olyan válaszokat hogy dobjam ki stb. Előre is köszi!
2011. júl. 27. 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Bal oldalon leengedi az olajat.

Leveszi berúgókart, váltókart.

Leveszi kuplung fedelet.

Megnézi az ollós rugót, ellentámaszt.

Illetve ezek környékét.

Ha hasznos volt a válasz nyomd meg a kezecskét jobbra lent...

2011. júl. 27. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:

Illetve annyiban módosítanám első hozzászólásomat hogy ha nem régi az olaj, és van a közelben alkatrészbolt.

Én lánctengely végét alapból minden 51-es motoromnál bedugom a láncszekrény módosított gumidugójával.

Mert ilyenkor csak egy rágót/gyurmát stb. kellene tennem a lélegeztető furat lezárásához. (lásd lánckerék felett)

És most elég lenne megfelelő szögben valaminek oda támasztani a motort gyors szereléshez.

2011. júl. 27. 10:51
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2011. júl. 27. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy csak a berúgókar fordult el a tengelyen. Lehet nem volt eléggé meghúzva. Nem lötyögött?
2011. júl. 27. 11:48
 5/8 anonim ***** válasza:

"fel sem tudom húzni, vhogy beragadt."

Ezek szerint meg van húzva...

2011. júl. 27. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha elfordul és a racsnik pont egymáson állnak meg, akkor szinte egyáltalán nem lehet felhúzni, vagy csak nagyon erősen. Tapasztalat.
2011. júl. 27. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy eltört a berúgókarnak a rugója, kb 500ft a pótlása, bár szét kell érte szedni a fél blokkot

ha eltört, akkor vagy fel lehet emelni lábbal vagy nem, fel lehet emelni, ha csak kettétört a rúgó, ha beakadt valahova, akkor be is szorulhatott valahova, aztán azért fordulhat elő, hogy nem mozog, nekem is hasonló volt, csak ott a váltó rugó adta meg magát, elő szokott fordulni az ilyesmi

2011. júl. 27. 15:06
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2011. júl. 28. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!