Autósok milyen dolog már az, hogy a robogómat 80km/h-val ledudáltok a külsős sávból? Hova olyan sietős?
muszáj 80al menni, mert a sok rácsing szuzuki meg zsugor motoros lada 5 centire éli ki versenyszellemét tőlem, nekem meg nem kell, hogy 40el betoljanak a járdába
egyébként a kreszt a következő pontokon sértem
- nincs biztosításom kismotorra (csak mopedre)
- nincs jogosítványom A1 re (csak M-re)
- gyorshajtás
Ennyi. Ezen kívül még okirat hamisítást is elkövetek, mert a jogsim és biztosításom nem megfelelő.
12:48
SMK-ra nem kell se műszaki, se rendszám és jó rá az M katos jogosítvány.
Sőt, nekem teljesen gyári állapotában (tehát semmi tunning, semmi fojtáskivétel, semmi "sportkipufogó") 75 km/h az 50 ccm-es 3,9KW teljesítményű gépem végsebessége. Ahogy az autómé is 200, mégis tudok vele 50-el menni ahol 50-es tábla van...
Őhm...bocsánat!
Lehet én gondolom rosszul, de nem lenne egyszerűbb inkább egy kicsit toleránsabban, nyugodtabban vezetni,mint mindig a másikat szidni? El kéne már fogadni, hogy a közút nem játszótér, emberek halnak meg,nyomorodnak le nap mint nap. Nem kell felvágni sem autóval, sem robogóval. Oda kell figyelni, hogy lehetőleg mindenki jusson el A-ból B-be,a legkisebb balesetveszély mellett. Vagy én gondolok valamit rosszul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!