Milyen autóm legyen a következő feltételek mellett?
Régebben már tettem fel egy kérdést, miszerint megszereztem a jogsit, de nem engedi apum, hogy vezessem a kocsiját, mert az az ő kincse, meg többet ér mint az élete, és mi lesz ha történik velem meg a kocsival valami, és bla,bla. Biztosan van aki rá/rám ismer. Azóta vezethettem az autót, jól is megy a vezetés és szüleim szerint lehet már saját kocsim.
De kérés, hogy milyen? Az elképzelésem valami nőies kocsi, ferde hátú, megbízható, nem kell, hogy nagy legyen. Végül is a legfontosabb a megbízhatóság, hogy ne kelljen állandóan a szervizbe rohangálni vele.
Köszi előre is.
szép autó!:) És ő menyibe kerül kb?
Amúgy nekem használt kocsi is tökéletes!
www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_iv/volkswagen_golf_iv_1.6_comfortline-4879963
www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/a_170/mercedes-benz_a_170_cdi_avantgarde-4959301
Honda Civic mint nőies autó? Hehe... :D
Esetleg a Jazz. Vagy a Toyota Yaris. Vagy a Ford Fiesta. Vagy a VW Polo. Vagy az Opel Corsa.
Akkora választék van hogy az hihetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!