Hogyan tudhatnánk meg, hogy pontosan milyen típusú is a motor?
Figyelt kérdés
Vettünk egy KTM típusú krosszmotort bontva(dugó cserés), de a moci pontos típusát nem tudjuk, csak a vázszámát, azt hogy 1989 után gyártották, és hogy 300 ccm fölötti 2T. KTM honlapját már próbáltuk, de nem segített. Hogy deríthetnénk ki, hogy pontosan milyen típusú a gép, mindenféle motoros boltba járás és felesleges pénzköltés nélkül?2011. júl. 23. 19:17
1/8 anonim válasza:
én szeretem az ilyen motorokat esetleg ha képet tennél fel lehet hogy felismerném
2/8 A kérdező kommentje:
itt van: [url= [link]
próbáltam már vázszám alapján kideríteni, de mivel régi a gép, a szám 13 jegyű ezért egyik kereső sem segít...:(
2011. júl. 23. 19:42
4/8 anonim válasza:
nem ismerem :( de biztos hogy KTM? nem lehet hogy Honda mert egy Hondára hasonlít am lehet hogy valami szedett vedett dolgokból lett építve nem?
5/8 A kérdező kommentje:
biztos, hogy nem szedett-vedett, mert az látszott volna... és az is biztos, hogy KTM. EXC 360-ra hasonlít, csak az a baj, hogy az enduro. (nem mintha sokból tartana átalakítani)
2011. júl. 23. 20:21
6/8 anonim válasza:
szerintem mx lehet de nem biztos
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként sikerült kideríteni a motor típusát.
Akit érdekel annak írom, hogy egyszerűen KTM Enduro 350.
Állítólag a régi daraboknál még nincs GS/SX/MX/EXC megkülönböztetés, csak enduro/offroad.
2011. aug. 3. 13:53
8/8 anonim válasza:
örülök hogy sikerült kideríteni :D első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!