Van egy nemzetközi alapkövetelmény amin minden egyes piacra dobott bukósisaknak át kell mennie. (kivéve ezek a piacos noname rohambilik)
Vagyis: az összes bukósisak biztonságos amennyire szükséges. Annyi a lényeg hogy olyat vegyél aminek van állvédője mert az véd csak igazán. Annyi a különbség hogy minnél drágább egy bukósisak, annál könnyebb, aerodinamikusabb, kényelmesebb, stb. Persze a drágább bukósisakok biztonságosabbak is de ha nem mész versenypályára akkor megteszi a bolti is.
Tehát innentől csak azt kell eldöntened hogy melyik tetszik illetve mennyit szánsz rá.
Amire még figyelj: Minden bukósisak gyártója csak az első esésnél vállal garanciát arra hogy ne törjön szét. Ha már kapott egy nagy ütést akkor azt ki kell dobni és venni egy újat.
2011. júl. 22. 22:37
2/9 anonim válasza:
Nekem olyan van hála még nem teszteltem mennyire véd. Állból felnyílós, zajvédelemből nem annyira jó de a szél nem kotor be :) nem huzatol. Kényelmesnek kényelmes.
2011. júl. 23. 15:00
3/9 A kérdező kommentje:
nekem is olyan van állvédő felnyithatós nem huzatól az jó a zaj meg kell hogy tudjad hogy hol vagy :D
2011. júl. 23. 18:33
4/9 anonim válasza:
a szürke vagy mattfekete? ;) nekem a szürke.. bár a fekete sztem szebb :D
2011. júl. 23. 20:18
5/9 A kérdező kommentje:
matt fekete ilyen gumírozott feling :D
2011. júl. 23. 20:24
6/9 anonim válasza:
na az fasza :D jobban bejön mint a szürke. amúgy milyen motorod van és merre laksz ha nem gond hogy megkérdem..hátha itt közel :)
2011. júl. 23. 20:26
7/9 A kérdező kommentje:
motorom egyenlőre nincs a sisakot is csak ajándékba kaptam most gyűjtögetek rá :D amúgy Felsőpakonyon lakok
2011. júl. 23. 20:48
8/9 anonim válasza:
már rosszul kezdődött mert ilyen nevű településről meg nem hallottam :S :D 140km ide... gyálon lakik ismerősöm :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!