Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kipufogó mely részének...

>müzüge< kérdése:

A kipufogó mely részének cserélésével lesz sportosabb hangja az autónak?

Figyelt kérdés

Tehát ha csak kipufogóvéget cserélek attól is sportosabb hangja lesz, vagy az egész dobot le kell cserélnem??

Előre is köszönöm.

2011. júl. 22. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak a dobot.
2011. júl. 22. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát ha a közép és a hátsó dobot cseréled akkor lenne az igazi,de ha csak a hátsó dobot cseréled az is sokat dob rajta!
2011. júl. 22. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:

A kipufogóvég csak szép, de nem ér semmit. A teljes, hangolt rendszerre rákalapálsz egy darab vasat, ami kívülről illeszkedik a csőre. A gáz nem is találkozik vele, miért lenne más a hangja?

Ha csak a mélyebb hang a lényeg, akkor a kipufogódobot kell cserélni. Ahhoz, hogy a teljesítményt is növelje, már más átalakítás is szükséges.

4/9 A kérdező kommentje:

Értem köszi.

Közelítőleg mennyiért lehet beszerezni egy közepes minőségű darabot?

5/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a rozsdától kilyukadt a hátsó rész, és olyan hangja volt tőle a kocsinak, hogy minden tunning-majom minket irigyelt. És nem került semmibe. XD
2011. júl. 22. 13:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy Remus hátsó dobot használtan megkapsz 20ezer körül. Persze nem mindegy milyen autóra, mikori gyártmány, újat vagy használtat akarsz-e. Szerintem egy 5-10 ezerből ha ügyes vagy meg tudsz fogni egy jó darabot valami közepes márkából. Nézelődj vaterán, expresszen stb. Újat nem feltétlenül érdemes venni ilyenekből, hátha a második körnél leszedeti a rendőr. :) (Tudod, decibell határ is van, ha túl hangos, megszólhatnak érte.)
2011. júl. 22. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Paragi hátsó dobot kb 8-15ezer a közepes kategória,de nagyon jók.

3. Vagyok

2011. júl. 22. 13:17
 8/9 A kérdező kommentje:

Ja igen, értem...

Egyébként egy 1.2es Opel Corsa B-ről lenne szó.

Nem szeretnék sokat költeni rá, mert nemsokára másik kocsi, de azért ezen is legyen valami "tuning". :D:D

2011. júl. 22. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Remus Hátsó dob + középdob helyére egy Gázgyorsító!

Ez lehetőleg 60as rendszer legyen akkor tényleg szépet szól!

2011. júl. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!