Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a golf 3 gt...

Mi a véleményetek a golf 3 gt tdi-röl 20 Jahre Jubileum Edition? Jók?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 23:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez valóban igaz! Én egy E30ast vettem , az rögtön cakkli pakk motorcserés lett! kicseréltem benne és most jó!

Főleg ha fiatal srácé az autó! Az eladót is jól meg kell nézni,nem csak a kocsit!

Legjobb egy idősebb bácsitól venni autót , mivel ő nem fogja leszabályzásig hajtani a kocsit! (kis kényelmes városi tempó)

És ha neked ez a típus tetszik akkor csak annyit mondok: Lehet már kapni igényes,gyári állapotú III-ast 400-500Körül is! És az "fényállapotú"!

De ezt ne vedd meg,ez balekolás lenne ennyiért!

És tényleg ennyiből már fiatalabb , autót kapsz(még lehet is hogy több extrával)!

Tess itt egy pár NOMRÁL árasított 3as:

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 22. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Sajnos az eredeti hirdetés már eltűnt, de azért néhány dolgot figyelembe kell venni:

-A legcsekélyebb dolog, hogy Anniversary GTI, amiből 1000 darabot adtak el összesen, ebből a TDI-ból 250et.

-Ami viszont lényegesebb, hogy TDI motor van benne, nem sima TD, nem sima D. Ezt a motort rakták rengeteg Audiba (80 B4,A4,Cabriolet,A6), Seatba, VW-be (Golf,Polo,Passat,Sharan,Caddy), és bárkit megkérdezel akinek ilyenje van, soha semmi pénzért nem adná el. Az autóhoz az alkatrészek olcsók, az autó könnyen javítható, nincs tele computerrel, a motor pedig elvisz a világ végére +1 km-t.

-5 litert eszik. És ehhez erős mint a bivaly. Ha fogsz egy hasonló teljesítményű benzinest, akkor olyan 1800-2000 ccm körül jársz, és akkor számolhatsz egy olyan 8-10 literes BENZIN fogyasztással. Ha kisebb a motor akkor meg szimplán nem megy úgy.

Nem tudom hogy mennyiért volt felrakva az autó, de ennek az autónak, ha jó állapotú, akkor 1 millióért már jó vétel. Ha sima tdi-t akarsz venni, akkor se jössz ki 700 alatt.

üdv,

loldma

2011. aug. 20. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!