Volkswagen 3Golf max fordulatszám?
Van egy 16éves vw 3golf-om 1.4-es motorral 60LE. Elég gyenge a motor és sok idő felgyorsulni vele.Az előzésről nem is beszélve.
Olyan 4000 fordulatszámon már elég nagy hangja van a motonak.Arra lennék kíváncsi károsítja-e a motort ha mégkésőbb váltom el???
A motor még 4000-es forulaton nem melegszik a műszerfalon lévő mérő szerint.Mit lehet tenni hogy jobban bírja???
4000-nél még nem károsodik szerintem. Csak ne használd gyakran ekkora fordulatszámon.
Én előzéseknél egyébként 6000-ig is el szoktam menni...
Első vagyok
Nekem 1,6-os benzines Avensisemben annyira nincs nyomaték, hogy 5000alatt előzni szinte szenvedés vele, 6000nél viszont megindul.
7000-nél tilt.
Első vagyok
Nekem 1,6-os benzines Avensisemben annyira nincs nyomaték, hogy 5000alatt előzni szinte szenvedés vele, 6000nél viszont megindul.
7000-nél tilt.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:
Gondolom a fogyasztásod meg 15L/100km. Inkább vegyél egy dízelt
Utolsónak: Miért lenne akkora fogyasztása???
Nekem E30 318i 1.8 Benzines Bömösöm van, az 7000-ig elpörög bőven! Fogyasztás: 8-10L (persze ha 7000ig kihasználod 14-15L) De alapjában véve nincs 15L! ;)
Dj Szicso!
A válaszoló leírta, hogy csak 5-6000 fordulatnál produkál valamit a motor. Ha állandóan így hajtja akkor benyeli a 10-15 litert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!