Hogyan lehet állítani Opel Astra G-n a kormányt?
Opel Astra G-m van, nemrég vettem. Selection az altípus.
Sehol sem találom, hogy hol kellene a kormánykereket beállítani (le-fel, jobbra-balra)... A kézikönyv erről nem ír. A válaszokat köszönöm előre is!
A tiéden lehet egyáltalán állítani?
Amúgy a kormány alatt látnod kéne egy kart, azzal lehet kiengedni a kormány rögzítését és szabadon tudod ki-be föl-le állítani. Ha beállítottad visszanyomod a kart és kész.
Nem hiszem el! Az online hírdetés alapján van/volt benne állítható kormány, de ezek alapján nem is lehet, mivel nincs az, amiről Ön beszél!
Mindenesetre köszönöm a válaszát... ezt jól elfelejtettem leellenőrizni, bár remélem ez lesz az egyetlen meglepetés, mivel használtautó.
Elnézést, akkor én is magázom.
Nekünk is G Astránk van. Azért is csodálkoztam ezen a kérdésen, mert nem nehéz észrevenni a "kallantyút", gondolom ön is nézegette a kormány alatt, hogy mivel lehet állítani. Igazán nincs mit! Sok hibamentes és természetesen balesetmentes kilométert kívánok!
ha valaki rájött kérem írjon privit!
Nekem is G astram van, nem tudom hogy tegyem feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!