Malaguti F12 üzemanyagszint-mérő probléma?
Üdv!
1999-es évjáratú Malaguti F12-esem van, és az a probléma, hogy nagyjából féltankig teli állást mutat, majd elkezd ugrálni, és üresre áll be, amikor még félig van.
Mi lehet a probléma?
Gyárilag ilyenek ezek?
Ilyen alakú a tank, és 7 literes.
Köszi!
Én mielőtt megvettem a Malaguti F12-t láttam hogy nem jó a benzinszint jelző pedig volt jócskán a tankban, szóltam a kereskedőnek és megcsinálta, azóta működik.
Nekem mikor tele van akkor telit is mutat, egy ideig meg se moccan, majd elkezd menni lefelé, felétől pedig rohamosan megy az üres felé. Amikor az üresben jár akkor tankolok és kb 6 liter megy bele. Ilyenkor van még az alján de teljesen még soha nem ürítettem ki.
Javíttasd meg. Tudnak ezek normálisan működni, sose lesz pontos tehát ha azt mutatja hogy félig van akkor lehet hogy a felénél kevesebb van benne de nem fog úgy átvágni hogy azt mutatja hogy van benne, közben meg az utolsó cseppek csorognak ki a tankból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!