Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Golf 4-esnél az irányjelzőm...

VW Golf 4-esnél az irányjelzőm balra villog, vészvillogó OK, jobbra viszont nem villog, csak olyan fura hangot ad ki, mintha valahol nem lenne rendes érintkezés. Miben lehet a hiba, indexkapcsoló, v. megszakító?

Figyelt kérdés
Az a fura zaj a vészvillogó kapcsolójából jön, ami egyben a megszakító is (szerintem). Csak, ha jobbra kapcsolom az indexet.
2011. júl. 17. 18:39
 1/4 lodarazs ***** válasza:
Így van, a vészvillogó kapcsolója egyben az index relé is, de nem azzal van a probléma, hanem az index kapcsolóval. Azt kell cserélni.
2011. júl. 17. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
nincs kiégve valamelyik izzo? akkor is csinál ilyet.
2011. júl. 17. 20:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az izzó szerintem nem lehet kiégve, mert ha bekapcsolom a vészvillogót, akkor mindkét oldalon, mindegyik index villog.

Ma például működött jobbra is, de úgy, h. előbb csak gyorsan kattogott, semmi nem villogott, majd kb. 15 mp után rendesen kezdett villogni. Másodszor viszont már megint csak úgy recsegett, sercegett,v. mit csinált. Esetleg nem lehet, h. csak valami érintkezési hiba van a kapcsolóban, és meg lehetne javítani, h. nem kellene kicserélni?

2011. júl. 18. 11:04
 4/4 udvardy89 válasza:
Üdv látom hogy volt neked is probléma index kapcsoloval, nekem is ez a problémam ! Mi volt végül a gond ? Index relé vagy bajusz kapcsoló ?
2017. febr. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!