Az autó cd rádió nem romlik el az itthon írott cédétől?
Figyelt kérdés
Nem lesz valami baja ha azt hallgatom, amit én "csináltam" otthon? Nyugodtan hallgathatom?2011. júl. 16. 19:36
1/4 anonim válasza:
Dehogy romlik el, teljesen egyértelmű.
2/4 anonim válasza:
ha a jupiter és a szaturnusz megfelelő helyzetben van Liptai Klaudia hátsó felével, akkor nem, máskülönben lyuk keletkezik a tér-idő kontinumban, és felrobban az univerzum.
3/4 anonim válasza:
Szerintem az utolsó át akar verni... kicsit gyanús...
Ahogy én tudom a Mars nem lehet tükör képben a Mars csokival mert akkor megbomlik a karamell relatívítás és forró lesz a fluxus kondenzátor így az otthoni írott cd-vel üzemeltetni a lézerfejes hangcsinálót nem hiszem hogy okod dolog , de próbálgasd! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!