Van egy Simsonom S51-em és állandóan fullad, már állítottam a karbin is de ugy se jó, állítottam a megszakítón és ugy sem működik mi lehet a baja?
súbertűn állítsál, lehetőleg középső állásban legyen..-
nézdd meg a szivító végén ami bemegy a karbiba hogy megvan-e és ha megvan milyen állapotban a végén az a gumidugó.
Van egy-két tapasztalatom ilyen mocikról :) Adok egy két tanácsot hátha :) először is próbáld ki másik gyertyával lehet hogy sérült a porcelán szigetelés és a szikra nem az érintkezők közt jön létre.
Vagy hengerfej\henger alatti tömítés kifúj nézd meg hogy ott nem olajzik-e.
Szimeringek jók-e ha áteresztenek nincs megfelelp nyomás a forgattyúsházban és fullad ezek lehetnek.
De láttam olyat is ahol a gyújtótekercs okozott hasonlót.
Remélem segítettem :D
Akkor még egy ötletem van a simson karbik szoktak olyat csinálni hogy egyszerűen kikopnak. Én trabival jártam így akárhogy pucoltam nem volt jó, szereznem kellet egy másikat.
Ha van valami haverod akinek simson-ja van rakjátok át és ha az a baj szerezz egy használtat ami jó vagy vegyél egy újat ami kb 13000Ft lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!