Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sokat mélyült a suzuki hangja,...

Sokat mélyült a suzuki hangja, mitől van ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Suzuki swiftünk van (1.0 GL) és egy ideje elkezdett mélyülni a motorhang, mikor kicsit kihuzatom akkor meg főleg. Olyan a hangja lassan mint egy sportautóé. Kipufogóbaj lehet? Mit tegyek?

22l

2011. júl. 13. 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Jaja, kilyukadt valahol a rendszer. Heggeszd meg v tegyél fel egy újat. Persze előbb néz alá, h melyik része lyukas, és csak azt cseréld.
2011. júl. 13. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kirohadt a középső, és a hátsó kipufogódob között a kanyarban a cső. Még az is lehet, hogy a tűzkarikánál fúj ki, mert fennakadtál vele valahol. Érdemes megjavíttatni, mert az erő érezhetően el fog menni, valamint a fogyasztása is megnő. Suzukinak kell a fojtás...
2011. júl. 13. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:

7-10 évesen szinte normális hogy rohad a kipufogó.

De így hallatlanban az is lehet, hogy csak a dobból égett ki a csillapítóanyag.

2011. júl. 13. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
mutál :D
2011. júl. 13. 22:13
 5/7 anonim ***** válasza:

van egy egyszerű megoldása:

veszel egy sport kipuffot és megmarad a hang is ha szeretnnéd

egyénként én is voltam így cask zt egy fordon volt ott mind a 2 dob ki volt lyukadva

kib*szott jó hangja volt

2011. júl. 14. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk ez 14 éves korában keződött, és a 4. szerelő tudta megcsináli. Biztos kipufogó...
2011. júl. 16. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is van swift (ugyan az 1.0 GL).XD

Kilyukadt a kipufogó 2 helyen, a szerelő vágott rá lemezt és ráforrasztotta. Befogta a kipufogó végét és egyből meg lettek a lyukak. Nem szándékoztam új kipufogóra költeni, mert hamarosan le akarom cserélni, végig lett foltozva ahol kellett, megúsztam 3000 Ft ból. 22F

2011. júl. 17. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!