Mennyibe kerül egy külömbözeti vizsga A1 után A korlátlanra?
Figyelt kérdés
13éve van A1 jogsim most szeretném megcsinálni a külömbözeti vizsgát A kategóriára2011. júl. 13. 11:28
1/8 anonim válasza:
Szerintem az a legegyszerűbb, hogy ha dobsz egy e-mailt az autósiskolának vagy felhívod és készséggel fognak válaszolni:) Itt szerintem úgyse tud senki konkrétat mondani és autósiskolánként eltérő az ár.
2/8 anonim válasza:
Én épp így vagyok ezzel. De nem egy különbözeti vizsga kell, hanem újra rutinpályán gyakorlás, majd rutin vizsga, forgalomban gyakorlás, majd forgalmi vizsga. Gyálon épp ez 30ezer Ft akcióban.
3/8 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy hülye kérdés de ha véletlen nemsikerülne nem vonják be a meglévő jogsimat ?
(szerintem semmi köze hozzá de vannak akik váltig állitják,hogy bevonják)
2011. júl. 13. 13:24
4/8 anonim válasza:
Nem vonják be. De ha logikusan gondolkodunk megvan az A1, tehát ott bizonyítottad, h tudod kezelni, attól még egy nagyobb motort nem biztos h tudsz , ezért is mész a tanfolyamra és vizsgára. (nem kell újra KRESZ vizsga se)
5/8 anonim válasza:
Bocsi, pontosítok, 30ezer az a tanfolyam csak, plusz vizsgadíjak összesen 50700Ft ra jön ki. Ezeken felül okmányirodában jogsi csere 6ezer Ft.
6/8 anonim válasza:
Már miért ne kéne kresz vizsga? Eü oktatás és vizsga nem kell. A rutin és a forgalom óraszáma pedig kevesebb.
7/8 anonim válasza:
Nem kell KRESZ vizsga mivel A1 utáni A korlátlan képzésről beszélünk. Én most fogom lerakni, utánajártam.
8/8 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy csak abban az esetben nem kell kresz vizsga, ha 2 évnél frisebb az A1-ed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!