Volvo S60 2.4 benzin motoros 140 lóerős. Ki mit tud róla, milyen autó?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 17:55
11/15 anonim válasza:
12/15 bp1985 válasza:
Bocs, én az 1-el régebbi kasztnisról beszéltem. :) De lényeg a lényeg, szinte még a 6 éves is újnak számít, de eléggé sokat elveszett az árából. Nézz meg pl egy 6 éves sl, vagy g mercit. Sokkal jobban tartja az árát.
14/15 anonim válasza:
Ki érdekel mennyit ér 5 év múlva? Tartson ki addig és védjen meg, utánna meg úgyis lesz megint egy kis félretett pénzed egy újabbra és biztosnágosabbra. Addigra az autód értéke csak zsebpénz lesz kipótlásnak :)
15/15 Bodzi666 válasza:
Éhes a szart, 1500 kilós verda,full extra kényelem,megbízhatóság. és ha akarsz 8 literrel eljársz vele átlagban... aki nem teheti meg az ne vegyen ilyet, de az 5 henger iszonyat jó,
3 éve van meg az autom ,semmi baja... chip tuningot raktam rá így már 180 lóerős és ha nem taposom ki a belét akkor még mindig 8 literrel járok...
ui.: ha mindenkit otthagyok a lámpáknál és 3 as fölé nem kapcsolok városban akkor sem megy 10 liter fölé!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!