Aprilia RS 50 és az RS 125 között HANGBELI külömbség van?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 15:45
3/8 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, hogy kérem az válasozljon, akinek van is valamelyik...
2011. júl. 7. 23:17
4/8 anonim válasza:
MInd2nek elég szar hangja van ami azt illeti nekem ismerőseim akikkel napi szintem találkozok nagy apriliások ,arra esküdöznek és 50esnek olyan a hangja mint egy simsonnak...addig nemhittem el h ez aprilia mig nem nem láttam, nagyot csalodtam benne! RS 125 nek már kicsit komolyabb hangja van de....hát az is elég randa.. Ha hangra mész ne apriliát vegyél
5/8 A kérdező kommentje:
akkor mit ajánlasz? nagyon rákattantam az Apriliára az a baj, és már eldöntöttem h 50-est veszek, nem kockáztatom a 125öt.. de mit ajánlasz még? bármit csak ne a cagiva mitot :d nekem az ilyen noname szar azt semmiképp se akarok
2011. júl. 13. 12:12
6/8 anonim válasza:
A Cagiva miért lenne noname? Olvass már utána ember. A Tauris, Keeway meg az ilyesmik a noname szarok!
7/8 A kérdező kommentje:
nem tudom nekem a cagiva noname nek számít bocsi.. :S lehet bennem van a hiba de nekem a motor az aprilia, honda,yamaha .. semmi más :D
2011. júl. 16. 23:52
8/8 anonim válasza:
Tanulmányozd át a Cagiva történelmét :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!