Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szóltok ahhoz hogy a...

Mit szóltok ahhoz hogy a kormány az E85-re rárakja a jövedéki adót, ebből kifolyólag kb.50 ft-al lesz drágább? Így ki fog etanolt tankolni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"sebaj az irániak megmondták magyarország az övüké és be fognak költözni"

Örülnénk mi hogyha azok az irániak lennének :D Egyébként ilyet hogy iráni nem mondunk, őket perzsáknak nevezik, de akikra te gondoltál azok az izraeliek, őket általában csak zsidóknak szokták nevezni, de itt úgy gondolom hogy megint elment a politizálás meg anyázás irányába a dolog, kb. szakértői szemmel nem nagyon tudtak hozzászólni a témához...

2011. júl. 11. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Zsidókra gondoltál szerintem.
2011. júl. 12. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Mindegy nekem kikre gondolt, arra vagyok kiváncsi miért lenne Mo. az övék, miért költöznének be.
2011. júl. 12. 15:21
 14/14 anonim ***** válasza:
irakiak vagy irániak nem tudom valamelyiknek tartozik rengeteg pénzzel magyar ország és az egyik közzé tett videóban (már nem tudom melyik volt de néztem) elmondták hogy be fognak költözni magyarországra és az övüké lesz mert annyira gyenge egy ország hogy bárki megszerezhetné
2011. júl. 21. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!