Tapasztalatok BMW 318 TDS-ről? Minden infó jöhet.
Figyelt kérdés
Most vennék egyet használtan 400 ezerért, 15 éves, szép állapotban van. Érdekelne, hogy milyen hbák jöhetnek elő, mennyire olcsó/drága a szervízelése, stb.2011. júl. 6. 08:36
1/11 anonim válasza:
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de gondold meg kétszer mielőtt megvennéd. A bmw tds motorokkal rengeteg a baj. Mivel nyomják nekik és nem szervizelik rendesen őket, az érzékeny futóművük pedig kifekszik a magyar utakon. (ezen megállapítások a legtöbb bmw-re igazak) A tds motorok könnyen hengerfejesek. Az alkatrészárak nagyságrendekkel drágábbak mint pl: audi, vw típusú autókhoz. Kétszer fogsz örülni amikor megveszed és amikor eladtad. Hidd el nem irigységből beszélek.
2/11 anonim válasza:
nekem volt 318-om nagy szar az egész hulladék 1 évig volt meg nagy szar hiába van jó állapotba ha maga a motor egy rosz konstrukció én nem ajánlom akkor még várj kicsit azt inkább 320D most azzal járok 2003-as bár azok sem az igaziak 2005 ig sok hiba van velük!de sajna nincs pénzem lecserélni 2x csalodtam bmw-be következőnek mercibe ülök haveromnak az van semmi baja nesze bmw!
3/11 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. már egy bmw fórumon is érdeklődtem és ott is azt mondták, hogy inkább ne ezt a típust válasszam. akkor még keresgélek :)
2011. júl. 6. 21:58
4/11 anonim válasza:
Inkább: Merci, Audi, Passat, Mondeo, Vectra.
Bmw-t inkább ne. Mo-n normálisan szervizeltet nem találsz.
5/11 anonim válasza:
nyugodtan vehetsz nagyobb dízel BMW-t,a fogyasztásban túl nagy különbség nem lesz...Aki meg a TDS-t,vagy a BMW dízelt fikázza,az szimplán laikus,vagy szeretett volna "nagyot mondani",aki kicsit is képben van a dízel motorok történelméről,az tudja,hogy talán mindig is a BMW gyártotta a legjobb dízelmotorokat...Egyébként ha engem kérdezel,BMW-t nincs értelme 2000ccm alatt venni,ha már ilyen jó autót veszel,akkor legyen benne nyomatékosabb motor...És egy nagyobb motor aránylag nem is fogyaszt sokkal többet,mert nem kell szétforgatni,hogy menjen...
6/11 Rush. válasza:
Speciál most vettem egy BMW 318 TDS-t és hibátlan az autó,attól,hogy ti a lehető legrosszabb autókat vettétek meg a piacról lehet, hogy még a többi jó !
7/11 anonim válasza:
Adagoló, hengerfej, jeladós porlasztó, turbó.
Ezekkel mi a helyzet TDS rajongók????
8/11 Rush. válasza:
Az én 318tdsem elkezd megtorpanni..szakaszos hiba nem mindig észlelhető...mit ajánlotok mit nézzek meg rajta ?
9/11 anonim válasza:
Figyu , én 318 tds -t vettem és 95-ös és tökéletes....motorikusan és nincs vele probléma. Ékszíjcsere,kézi fék apróbb javításai voltak de ez semmi. Más autómnál már a gatyámat is ráköltöttem ilyen koránál...Csak ajánlani tudom a verdát mindenkinek......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!