Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztalatok BMW 318 TDS-ről?...

Tapasztalatok BMW 318 TDS-ről? Minden infó jöhet.

Figyelt kérdés
Most vennék egyet használtan 400 ezerért, 15 éves, szép állapotban van. Érdekelne, hogy milyen hbák jöhetnek elő, mennyire olcsó/drága a szervízelése, stb.
2011. júl. 6. 08:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de gondold meg kétszer mielőtt megvennéd. A bmw tds motorokkal rengeteg a baj. Mivel nyomják nekik és nem szervizelik rendesen őket, az érzékeny futóművük pedig kifekszik a magyar utakon. (ezen megállapítások a legtöbb bmw-re igazak) A tds motorok könnyen hengerfejesek. Az alkatrészárak nagyságrendekkel drágábbak mint pl: audi, vw típusú autókhoz. Kétszer fogsz örülni amikor megveszed és amikor eladtad. Hidd el nem irigységből beszélek.
2011. júl. 6. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem volt 318-om nagy szar az egész hulladék 1 évig volt meg nagy szar hiába van jó állapotba ha maga a motor egy rosz konstrukció én nem ajánlom akkor még várj kicsit azt inkább 320D most azzal járok 2003-as bár azok sem az igaziak 2005 ig sok hiba van velük!de sajna nincs pénzem lecserélni 2x csalodtam bmw-be következőnek mercibe ülök haveromnak az van semmi baja nesze bmw!
2011. júl. 6. 20:29
 3/11 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. már egy bmw fórumon is érdeklődtem és ott is azt mondták, hogy inkább ne ezt a típust válasszam. akkor még keresgélek :)
2011. júl. 6. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:

Inkább: Merci, Audi, Passat, Mondeo, Vectra.

Bmw-t inkább ne. Mo-n normálisan szervizeltet nem találsz.

2011. júl. 6. 22:11
 5/11 anonim válasza:
nyugodtan vehetsz nagyobb dízel BMW-t,a fogyasztásban túl nagy különbség nem lesz...Aki meg a TDS-t,vagy a BMW dízelt fikázza,az szimplán laikus,vagy szeretett volna "nagyot mondani",aki kicsit is képben van a dízel motorok történelméről,az tudja,hogy talán mindig is a BMW gyártotta a legjobb dízelmotorokat...Egyébként ha engem kérdezel,BMW-t nincs értelme 2000ccm alatt venni,ha már ilyen jó autót veszel,akkor legyen benne nyomatékosabb motor...És egy nagyobb motor aránylag nem is fogyaszt sokkal többet,mert nem kell szétforgatni,hogy menjen...
2011. júl. 7. 20:35
 6/11 Rush. válasza:
100%
Speciál most vettem egy BMW 318 TDS-t és hibátlan az autó,attól,hogy ti a lehető legrosszabb autókat vettétek meg a piacról lehet, hogy még a többi jó !
2012. dec. 16. 16:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Adagoló, hengerfej, jeladós porlasztó, turbó.

Ezekkel mi a helyzet TDS rajongók????

2012. dec. 17. 12:16
 8/11 Rush. válasza:
Az én 318tdsem elkezd megtorpanni..szakaszos hiba nem mindig észlelhető...mit ajánlotok mit nézzek meg rajta ?
2013. jan. 12. 21:43
 9/11 anonim válasza:
Figyu , én 318 tds -t vettem és 95-ös és tökéletes....motorikusan és nincs vele probléma. Ékszíjcsere,kézi fék apróbb javításai voltak de ez semmi. Más autómnál már a gatyámat is ráköltöttem ilyen koránál...Csak ajánlani tudom a verdát mindenkinek......
2013. jan. 20. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Rush!

Adagoló.

2013. jan. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!