Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a plazma gyertyákról?

Figyelt kérdés

Én az ilyen ujj dolgokkal szemben nagyon pesszimista vagyok.

De ez a gázkisűléses gyertyában látni értelmet csak mint villanyszerelő hihetetlennek tünik!

1 megawatt teljesítmény? miből? eleve a 100c fok körüli hőmérsékletet a kerámia kondenzátor bírná csak de ilyen kisméretbe mégis ilyen teljesítmény?

Vagy a nagy gyártók brisk,bosch,ngk miért nem gyárt ilyen gyertyát?

Mindenesetre ha valaki már próbálta kérem irja meg milyen!

[link]

[link]

2011. júl. 4. 17:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez egy marhaság, átverés, lenyúlás!

"a motor gyújtótekercséből érkező elektromos energiát a beépített kondenzátor eltárolja. Ez az energiát pontosan a megfelelő pillanatban bocsátja ki..."

A gyújtási impulzust a vezérlése adja az adott pillanatban!

A gyertyának miért kellene "tárolni"? És honnan tudja a gyertya, hogy mikor van a "megfelelő pillanat"? Mert a motornak nem mindegy!

2011. júl. 4. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Kamu az egész. Felejtsd el.
2011. júl. 4. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Micsoda hülyeség, ilyet se hallottam még, miért nem jók az eddigi jól bevált gyertyák?

Amúgy ettől az embertől se vásárolnák, főleg nem ilyen noname ukrán vagy orosz (mindenesetre eléggé ciril betűs) "gyújtógyertyának" kinéző trágyát akarom mondani tárgyat.

Ha ez igaz lenne akkor biztos nem 6k-ért adná és biztos hogy akkor a nagy gyertyamárkás is gyártanák ezerszámra.

2011. júl. 4. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!