Át kell íratni az autót a hitel lejárta után?
Hamarosan lejár a hitelünk (már vágjuk a centit:)) és nem tudjuk, hogy át kell íratni az autót vagy sem. A forgalmiban a párom szerepel, mint üzembentartó, a bank nincs sehol. Vagy csak kiküldik a törzskönyvet?
Köszönöm
Gratula!
Párját ritkító mutatvány !!
Arra figyelj,hogy a bank ne csak a törzskönyvet postázza hanem igazolást is a hitel lejártáról.
Jártam már úgy,hogy ennek hiányában nem akarták átírni az autót mikor eladtam (hiába volt kézben a törzskönyv amit a bank hét lakat alatt őriz a hitel lejártáig) mert a bank nem értesítette az okmányirodát az elidegenítési tilalom megszűnéséről.
Sok örömöt!
Hú tényleg,ezt elfelejtettem!
Az igazolást is ki kell küldjék!
Köszi mindenkinek.
Berúgni szerintem nem fogunk, de nagy lesz az öröm:)
Amúgy Opel Astra.
Több, mint 1 millió lett befizetve, amikor párom kihozta a szalonból, eleinte 30-al fizette, de amikor a frank elkezdett b@szakodni, volt, hogy 50 körül is volt a havi törlesztő. 6 éves futamidő.
Meg is meg nem is vagyunk vele megelégedve. Most volt szerelőnél, szétment a vízpumpa, illetve 1-2 dolog lett cserélve, de eddig nem volt baja.
Gondolkodtunk, hogy lecseréljük, de újra nincs pénzünk, újabb hitelt meg biztos nem vennénk fel. A használt meg nagyon lutri. Ezt meg mi használtuk, tutira annyi km van benne, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!