Elsősegély vizsgán kötelező végighallgatni az előadást?
Simán meg lehet csinálni, de én nem verném arra a mellem, hogy bemagoltam a kérdéseket és a válaszokat anélkül, hogy érteném őket, majd a kérdés első három szavából rájövök a válaszra.
Egyébként nővéremnek is van 7-8 éve jogsija és nem volt balesete. Igaz nem is vezet...
"Én a Kresz tanfolyamra sem jártam be,igaz azt kötelező volt akkor még befizetni,és ott is 1hibapontom lett,a tesztet pedig 3!!!!perc alatt kitöltöttem."
Én elhiszem, hogy te így vágod a témát. Akkor hadd tegyek fel egy kérdést KRESZ-ből, kíváncsi vagyok, hogy hány perc alatt tudsz válaszolni. Na, mondjuk: mi az a két közlekedési szabály, amit a megkülönböztetett jelzéseit használó járművek sem szeghetnek meg?
Hmm...talán autópályán szembe...XD
Nekem a kedvencem az a kérdés volt,hogy
"főutvonalon haladok személygépkocsimmal,kényszeríthet-e lassításra a mellékútról érkező jármű?" :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!