Robogó, szimeringgyanús, hogy veszem észre a főtengelyszimeringen, hogy elhasználódott?
Valahol farsot szív a motor és már csak szimering lehet!
Hogy veszem észre ha már cserés?
IGen, nem pörög fel, nincs erő, de a levegőállító csavar be van rohadva teljesen becsavart állapotban...
Így vagy az a hiba, vagy szimering.
CSak arra voltam kiváncsi, hogy vizuálisan mit veszek észre a szimeringen, ami azt jelzi, hogy elhasználódott!
Olajos? Vagy mi az amit nézzek?
Köszi a válaszokat!
Igen. Olajos, benzines a szimering környéke. Pár száz forint egy új, bár ajánlom, hogy Vitonost vegyél. A Vitonos általában barna vagy zöld színű, ezer forint körül van darabja, vagy kicsit több, de hőálló gumiból van. Ha normálisan szereled be, akkor örök élet+1 nap.
Elsőnek: 3000 ezer? Az 3 millió forint. Azért tudjunk már írni...szégyen...
Én frissen összerakott blokknál azt szoktam csinálni a karburátor és egyéb szerelvények felszerelése előtt, hogy a kompresszor levegőcsövére rádugom a levegőpisztolyt, azt pedig beledugom a szívócsőbe. Felső holtpont közelébe állítom a dugattyút, finoman elkezdem fújni befelé a levegőt, aztán kézzel vagy vízzel lehet ellenőrizni hogy kifúj-e valahol.
Ahogy írták már, járó motornál lehet érezni hogy gyengébb; vagy nehezen elindul (amikor már 10 perce próbálod indítani és tocsog a benzinben), megállíthatatlanul felpörög, aztán leáll.
Na most vagyok szinte biztos, hogy szimering! :)
Köszönöm a válaszokat!
Neki is állok holnap!
Te, már két karbim van azt mindegyikben be van rohadva a levegőcsavar.
Abban reménykedem, hogy valamelyikről a szimeringcsere után kiderül, hogy beállított állapotban van berohadva!
Szimeringcsere azt meglátom mivan velük.
Az egyik karbin a meneten kívül van a csavarfej, a másik meg hernyócsavarral van szerelve!
A hernyócsavarosban bízok kicsit.
A másik koppanásig van csavarva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!