Peugeot árlistát hol találok?
Figyelt kérdés
Google nem szeret :)
Linkelnétek nekem árlistát, ahol különböző felszereltségi szintek alapján vannak az árak?
Vagy esetleg tudjátok, hogy egy 308break 1.6HDi(112LE)<2 zónás klímával, tempomattal, stop-start rendszerrel, vonóhoroggal, sima fekete szövet belsővel, de gagyi fekete díszléccel> kb. mennyibe kerül?
(Puszta kíváncsiság.)
2011. jún. 30. 23:18
2/5 anonim válasza:
Érdekes, pedig a www.peugeot.hu oldalon találsz katalógust, árlistát és konfigurátort is. A régi 1.6 HDi-vel 5.669.000 forint lenne az autó ára, de tudtommal április óta ezzel a motorral már nem, hanem csak az újabb 1.6 e-HDI-vel 112 LE-s verzióban, azzal 5.759.000 forint. A kétzónás klíma felára 83.000, a tempomat széria, a többi sem kerül felárba, vonóhorog talán pártízezer forint utólagosan gyári rendeléssel. Start-stop szériás autókat tudtommal Magyarországon nem forgalmaznak. Persze az itt leírt árak borulnak ha kereskedőtől veszel raktárról, ott talán még a sima HDi-s 112 lovas verzióval is találsz a régi, modellfrissítés előtti autókból, de a 92 lóerős HDi például még mindig rendelhető, azzal olcsóbb.
3/5 A kérdező kommentje:
Céges autóként kaptam, modellfrissítés utáni, gyári stop-startos.
Köszi a válaszokat!
2011. jún. 30. 23:47
4/5 anonim válasza:
Flottarendelésekben talán kapnak stop-startos autókat a magyarok is, de egyéni rendelkésekben úgy tudom nem.
5/5 A kérdező kommentje:
Végülis mindegy is..
2011. júl. 1. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!