Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan sotetitsem be az...

Hogyan sotetitsem be az indexeket?

Figyelt kérdés
van egy robogom es be szeretnem sotetiteni az indexeket es az kerdeznem hogy mivel lehetne?(gyari sotet indexek nincsenek)
2011. jún. 30. 16:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Létezik direkt lámpabúrára olyan spray amitől sötét(vagy akár színes) lesz de mégis átereszti a fényt. Valamint fényezőtől hallottam, hogy valamiféle lakkal is be lehet sötétíteni és az elvileg még szebb de erről nincs bővebb infóm.
2011. jún. 30. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Mattfekete,belülről.

De nagyon kevés kell!

2011. jún. 30. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én tegnap láttam a tescóban kifejezetten lámpabúra festéket.Egy ezresbe kerül.
2011. jún. 30. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
De csak annyira hogy azért még jól látható legyen a fénye, mert majd ha oldalba visz egy kamion akkor elgondolkodsz hogy megérte e ez a kis "TUNING".
2011. jún. 30. 22:10
 5/7 A kérdező kommentje:
ha igen en is igy gondoltam hogy azert meg latszodjon a vilagitas
2011. júl. 1. 09:28
 6/7 anonim ***** válasza:

A félálomban lévő kamionost a reflektorod sem fogja zavarni.

XDD

2011. júl. 1. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a kocsimon 3-szor lett lefújva és utólag rájöttem hogy nagyon sötét lett, szerencsére a mosások óta világosodott sokat. Max 2-szer fújd le, de legyen csak 1-szer.
2011. júl. 1. 10:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!