Egy 600-700 lóerős kamionnak Scania r 620 vagy Scania R 730 rakomány nélkül kb mennyi lehet a végsebessége illetve 0-100-ra a gyorsulása?
Tudomásom szerint a legtöbb kamiont leszabályozzák, ha jól emlékszem 90-nél.
Persze a versenypályákra szánt kamionokat nem és azoknál figyelemre méltó a gyorsulás. A többinél szerintem nem.
Anno 2006-ban az új swiftemmel nem bírtam egy nyereg nélküli Scania után menni. Szabályzásig nyomtam pedig.
Ezek után szerintem 10 másodperc alatt az tutti.
mi próbáltuk egyszer egy 500 as scaniával valahogy a kolléga megbütykölte, hát gyorsulás kb 7 mp, 0-100 de lehet sokat mondtam, sőt... a végsebességét nem tudom mi 136 tal mentunk a traffipax szerint, de nem mertük tovább engedni mert igen himbálóztunk mikor előzgettünk... egy 730 szerintem egy üres
pótkocsival lazán viszi a 160 at... de sztem a kamion arra való, hogy haszon jöjjön belőle, na jó néha egy kis kakaó ha az ember megkívánja, meg hogy a kamion se aludjon el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!