Aki ért a motorokhoz és annak szereléséhez az mondja már meg hogy mit hogx csinálnak ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Irtam már ide párszor, a felállás még mindig ugyanaz. Motort készülök venni Honda cbf 125-öt 155 centimhez kéne igazitani a motort. szervizben mondták hogy tudnak rajta állitgatni de ugy igazán nem fejtették ki hogy micsodát. A rugója 3 fokozatban állitható ezt állitják? vagy az ülését vagy mit? Létezik olyan hogy alacosnyitott üléstr rakjanak rá? valakitől hallottam. egyébként a motorrol lábujjhegyről ér le a lábam normál esetben 795 mm-ről. A CBR 760as magasságáról egész szépen leér , nem telitalppal de kényelmesen.2011. jún. 27. 23:00
1/3 anonim válasza:
hát ha 3 fokozatban állitható a rugó akkor igen.Ezzel a megoldással lejjebb kerül a motor segge és le fog érni a lábad. de szerény véleményem szerint ez nem a legjobb megoldás mert (nem bántásból) a te 155 centidhez gondolom nemtársul túlsok kiló se társul és igy hogy állitanak a rugón keményebb lesz és pattogosabb a felfüggesztés és nem lesz valami élvezetes ugy motorozni. de ne nekem legyen igazam
2/3 A kérdező kommentje:
hát szerencsére sokat sportoltam (lány vagyok) meg már most jött egy kis husi is... 60 kilo vagyok)
2011. jún. 28. 00:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!