Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit ér szerintetek a...

Mennyit ér szerintetek a kocsim? Hogy áll a használtautó piac?

Figyelt kérdés

2004-es Fiat Punto 1.2-es motor, kb 150 000 km-t futott.

Elektromos ablakemelő, metálfény, vezető oldali légzsák.

Sérülése nincs, de nem is annyira megkímélt állpotú.

Nincs szervo és klíma.

Van esély cserére?

2011. jún. 27. 18:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

én 1 hónapja vettem 2005ös puntót. 210e km volt benne, szervo volt, klíma nem valamint hiányzott a jobb első karosszéria elem és a hátsó lökös. 315ezer volt.

jo az állapota, nem volt hibás

2011. jún. 30. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:

rengeteg extrával 700 körül mennek [link]

500-600 000 között ér a tiéd.

Habár nekem fiat nem kéne, meg sok más embernek sem, nehéz dolgod lesz eladásnál, de kereskedő eurotax-al megmondja a pontos piaci árát.

2011. jún. 30. 14:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Igaz... Az olasz és francia autók nem nagyon kellenek senkinek de hátha!
2011. jún. 30. 15:34
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem 500.000 Ft-ot biztosan kapsz érte.A legtöbben az esztétika alapján választanak autót.Polirozd át a fényezést,sokat számít.Cserélni nem érdemes,inkább add el.Utána olyat veszel amilyet szeretnél.Kereskedővel,nepperekkel ne foglalkozz.Ő biztosan jól fog járni,te már nem annyira.Általában az autó annyit ér amennyiért a kereskedő is hozzájutott.
2011. jún. 30. 16:38
 15/16 Лада válasza:

FIAT? Ach so, Fehler In Allen Teilen :-)

viccet félre, elég nehéz lesz eladni egy szervó, klíma nélküli Punto-t. Mint már előttem írták, az is gond lehet, hogy a vásárlók többsége ódzkodik az olasz, francia, spanyol modellektől. Én úgy 450-500 -ra saccolnám, bár én tuti nem venném meg.

Ám fel vele a hasznaltauto.hu-ra, próba cseresznye!

2011. jún. 30. 20:08
 16/16 anonim válasza:
Szerintem 700.000 FT körül tudod eladni. De lehet hogy ezt még lejjeb fogják alkudni.
2011. júl. 6. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!