Hogyan nyissam ki? (elhagytam a cliom kulcsát)
megpróbálom köszi!
azután?
Elvileg kell legyen valamilyen kártyád a kulcs "kódokkal".
Legalábbis Fiat-nál így van.
Azt kell elvinni a márkakereskedőhöz és csinálnak másikat.
Ha nincs akkor bontóban kell érdeklődni mert a gyújtáskapcsolót és az ajtók zárjait is cserélni kell.
Bemész egy zárszaküzletben és elmondod nekik a problémád.
Nekik (legalább is jobb helyeken) van egy készülékük aminek a segítségével el tudják készíteni a kulcsot. Nem tudom mennyiért csinálják de nem olcsó.
Nekem van egy ismerősöm aki véletlenül bezárta a kocsi kulcsát az utastérbe, sőt még a riasztó is élesítve lett.
Tudta kinek kell szólni, az jött és úgy kinyitotta úgy hogy még a riasztó se szólalt meg.
Ha te nem ismersz ilyen fazont akkor marad ez első variáció.
De komplikáltak vagytok.Ki ne feszítsd az ajtót, mert utána mindenki azt hiszi majd hogy lopott.
A kulcsba eredetileg volt lyuk? Ha igen gáz akkor nehézkes a nyitás.Kéttollú a kulcs? Horonypályás?
Ha horonypályás akkor túl nehézkes a nyitás olvass alább.
Ha nem és nincs is benne lyuk akkor 5 perc.Veszel vayg csinálsz egy ilyset [link] A balról az első a leghatásosabb.
De ha ráérszu szarakodni és van gomb a kocsiban akkor csinálsz egy folytócsomót vagy hóhércsomót. felfűzöd egy kb 1 méteres madzagra . A madzagot felül bevezeted az ajtó mellé. ráilleszted a gombra a másik madzagot meghúzod. A csomó ráfeszül és felhúzod a gombot.
Türelem kell és eszköz. Sok sikert.Kulcsot meg a zár alapján is tudnak csinálni csak ki kell venni a zárat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!