Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan nyissam ki? (elhagytam...

Hogyan nyissam ki? (elhagytam a cliom kulcsát)

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 09:49
1 2
 1/12 eNerdzsy ***** válasza:
Mivel egy autóhoz 2-3 gyári kulcsot adnak, pótkulcsnak is lennie kell valahol.
2011. jún. 25. 09:57
 2/12 A kérdező kommentje:
sajnos nincs! ez 93-as 1-es clio
2011. jún. 25. 10:04
 3/12 anonim ***** válasza:
a sofor feloli ajto felso sarkát kifeszited valamivel, ezután egy darab dróttal pedig felnyitod a kocsit. kb ennyi nekem már sikerult egyszer igy kinyitno a kocsit :D
2011. jún. 25. 10:09
 4/12 anonim ***** válasza:
remélem tudtam segíteni
2011. jún. 25. 10:10
 5/12 A kérdező kommentje:

megpróbálom köszi!

azután?

2011. jún. 25. 10:12
 6/12 eNerdzsy ***** válasza:

Elvileg kell legyen valamilyen kártyád a kulcs "kódokkal".

Legalábbis Fiat-nál így van.

Azt kell elvinni a márkakereskedőhöz és csinálnak másikat.

Ha nincs akkor bontóban kell érdeklődni mert a gyújtáskapcsolót és az ajtók zárjait is cserélni kell.

2011. jún. 25. 10:26
 7/12 anonim ***** válasza:
azután visszahajlítod a kocsiajtot és kész!!!
2011. jún. 25. 10:27
 8/12 anonim ***** válasza:
de az uvegre vigyázz, óvatosan csináld
2011. jún. 25. 10:28
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Bemész egy zárszaküzletben és elmondod nekik a problémád.

Nekik (legalább is jobb helyeken) van egy készülékük aminek a segítségével el tudják készíteni a kulcsot. Nem tudom mennyiért csinálják de nem olcsó.

Nekem van egy ismerősöm aki véletlenül bezárta a kocsi kulcsát az utastérbe, sőt még a riasztó is élesítve lett.

Tudta kinek kell szólni, az jött és úgy kinyitotta úgy hogy még a riasztó se szólalt meg.

Ha te nem ismersz ilyen fazont akkor marad ez első variáció.

2011. jún. 25. 12:31
 10/12 anonim ***** válasza:

De komplikáltak vagytok.Ki ne feszítsd az ajtót, mert utána mindenki azt hiszi majd hogy lopott.

A kulcsba eredetileg volt lyuk? Ha igen gáz akkor nehézkes a nyitás.Kéttollú a kulcs? Horonypályás?

Ha horonypályás akkor túl nehézkes a nyitás olvass alább.

Ha nem és nincs is benne lyuk akkor 5 perc.Veszel vayg csinálsz egy ilyset [link] A balról az első a leghatásosabb.

De ha ráérszu szarakodni és van gomb a kocsiban akkor csinálsz egy folytócsomót vagy hóhércsomót. felfűzöd egy kb 1 méteres madzagra . A madzagot felül bevezeted az ajtó mellé. ráilleszted a gombra a másik madzagot meghúzod. A csomó ráfeszül és felhúzod a gombot.

Türelem kell és eszköz. Sok sikert.Kulcsot meg a zár alapján is tudnak csinálni csak ki kell venni a zárat.

Sok sikert!

2011. jún. 25. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!